RefectoCil Lash&Brow Boost Serum voor wenkbrauw- en wimpergroei 2in1 6 ml

€ 62,00
Inclusief belasting

Versnelt de groei van wenkbrauwen en wimpers

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

RefectoCil Lash&Brow Boost Serum voor wenkbrauw- en wimpergroei 2in1 6 ml

Wenkbrauw- en wimperserum is een geconcentreerd product dat de groei van zowel wenkbrauwen als wimpers intensief stimuleert. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van dit serum:

-Versnelt de groei van wenkbrauwen en wimpers: Het serum versnelt effectief de groei van zowel wenkbrauwen als wimpers, waardoor langere en dikkere haren mogelijk worden.

-Geleidelijk verlengt en verdikt de wimpers: Bij regelmatig gebruik verlengt en verdikt het serum de wimpers geleidelijk, waardoor ze een meer gedefinieerde look krijgen.

-Verdikt dunne wenkbrauwen: Het product is ook effectief bij het verdikken van dunne wenkbrauwen, waardoor ze er voller uitzien.

-Handige applicatieborstel: het serum is uitgerust met een comfortabele druppelvormige borstel, waardoor het aanbrengen op wenkbrauwen en wimpers gemakkelijker wordt. Het bredere gedeelte maakt een gemakkelijke toepassing op de wenkbrauwen mogelijk, terwijl de dunnere punt ideaal is voor wimpers.

-Zichtbare resultaten na 6 weken: Regelmatig gebruik van het serum levert na 6 weken zichtbare resultaten op, wat betekent dat u na relatief korte tijd een verbetering in het uiterlijk van uw wenkbrauwen en wimpers kunt zien.

-Genoeg voor een behandeling van 10 weken: Eén flesje serum is voldoende voor een behandeling van 10 weken, waardoor het product efficiënt en duurzaam is.

-Oftalmologisch en dermatologisch getest: het serum is oftalmologisch en dermatologisch getest, wat betekent dat het veilig is voor ogen en huid.

Dankzij deze eigenschappen biedt RefectoCil wenkbrauw- en wimperserum een uitgebreide verzorging, waardoor u een mooi en gezond uiterlijk van wenkbrauwen en wimpers kunt bereiken. Snellere groei van wenkbrauwen en wimpers. Dikker, dikker en langer haar na slechts 6 weken.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel het serum gelijkmatig over je wimpers en wenkbrauwen nadat je de make-up hebt verwijderd en je gezicht hebt gereinigd. Gebruik elke avond.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115426
just a few left

Specifieke referenties

ean13
9003877904021

RefectoCil Lash&Brow Boost...

€ 62,00
group_work Toestemming voor cookies