Anwen Pump It Up Een mist die het haar bij de wortels optilt 100 ml

€ 6,10
Inclusief belasting

De mist zal ze aan de basis optillen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11
Beschikbaar

Anwen Pump It Up Een mist die het haar bij de wortels optilt 100 ml

Last van slap, volumeloos haar? De nevel zal ze aan de basis optillen en ze meer volume geven dankzij natuurlijke extracten van lijnzaad en heemstwortel. Het helpt het haar optisch dikker te maken zonder het aan elkaar te plakken en zonder een stijve helm te creëren. Extract van zoete amandelvruchten en pantenol verzorgen de hoofdhuid en vitamine B3 vermindert de talgproductie die het haar verzwaart. De mist is geschikt voor alle haartypes, ongeacht de porositeit. maïsolie verbetert de haarconditie. Het heeft een verzachtend effect en maakt ze los en glad.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de verpakking krachtig. Spray vervolgens een kleine hoeveelheid mist op de wortels van gewassen, nat haar. Föhn je haar of laat het natuurlijk drogen.

SAMENSTELLING

Aqua, Polyquaternium-110, Linum Usitatissimum-zaadextract, Althea Officinalis-wortelextract, Prunus Amygdalus Dulcis-fruitextract, Niacinamide, Panthenol , Cetrimoniumchloride, Polyquaternium-10, PVP, Polysorbaat 20, Xanthaangom, Fenoxyethanol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Natrium Hydroxide, parfum.

100294
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907222404478

Anwen Pump It Up Een mist...

€ 6,10
group_work Toestemming voor cookies