Anwen Mint It Up Peeling Haarshampoo 200 ml

€ 8,40
Inclusief belasting

De shampoo reinigt perfect de hoofdhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
25
Beschikbaar

Anwen Mint It Up Peeling Haarshampoo 200 ml

De shampoo reinigt perfect de hoofdhuid, verfrist en lift het haar bij de wortels. Ureum hydrateert de hoofdhuid en het zoethoutderivaat voorkomt overmatige talgafscheiding en heeft een rustgevend effect, waardoor het jeukgevoel wordt verminderd. De shampoo geeft volume aan het haar bij de wortels, waardoor ze langer fris blijven. Pepermuntolie geeft ze een frisse, aangename geur en verbetert ook de bloedcirculatie in de hoofdhuid en stimuleert de haargroei.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op een natte hoofdhuid. Masseer een tijdje grondig en tegelijkertijd zacht in en laat een paar minuten intrekken. Spoel daarna grondig af met water. Gebruik een keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua, natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, ureum, Prunus Armeniaca (abrikoos) zaadpoeder, acrylaatcopolymeer, propaandiol, polysorbaat 20, dikaliumglycyrrhizaat, Bacillus Ferment, glycerine, propyleenglycol, cetrimoniumchloride, polyquaternium-10, Mentha Piperita (pepermunt) Bladolie, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumhydroxide, citroenzuur, parfum.

100306
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907222404058

Anwen Mint It Up Peeling...

€ 8,40
group_work Toestemming voor cookies