• -€ 2,00
  • topdeal
  • - € 2,00

Herbaria Banfi Hajszesz Klassieke haarlotion 250 ml

€ 6,91
€ 8,91
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 6,80

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
44
Dostępny

< strong > HERBARIA BANFI Classic wcierka is een cultproduct met een intense kruidengeur en effectieve werking, bevestigd door miljoenen mensen. De wcierki bevat een onder druk geperst en vervolgens gefilterd alcoholextract van mierikswortel , mosterd , jeneverbes en oregano met een versterkend effect op de bollen, het versnellen van de groei en het verminderen van haaruitval. Cosmetica wordt rechtstreeks geproduceerd uit kruiden, die worden verwerkt in planten van de fabrikant. Grondstoffen worden tijdens het productieproces gesorteerd, verwerkt, gefilterd - geen van de cosmetica is afkomstig van halffabrikaten, maar rechtstreeks van planten, waardoor ze hun heilzame eigenschappen te danken hebben. Het product bevat geen siliconen of parabenen.


Gebruik

 Het handigst is om de was aan te brengen met een pipet of een injectiespuit zonder naald. Masseer vervolgens de hoofdhuid.
Voor betere resultaten raden we aan om de lotion een maand lang elke dag te gebruiken en daarna een week lang de behandeling te onderbreken. We raden aan om haarwrijven op een schone hoofdhuid te gebruiken.
Samenstelling

Aqua , Alcohol, Cochlearia Armoracia Root Extract, Parfum, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Brassica Alba Seed Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Origanum Majorana Leaf Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Citroenzuur, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylfenyl Methylpropional, Citronellol, Benzylbenzoaat, limoneen, geraniol, benzylsalicylaat, hydroxycitronellal.

100975
a lot

Specifieke referenties

ean13
5997005301988

Herbaria Banfi Hajszesz...

€ 8,91 € 6,91
group_work Toestemming voor cookies