• -€ 2,00
  • topdeal
  • - € 2,00

Herbaria Banfi Hajszesz Haarlotion Brandnetel 250 ml

€ 6,91
€ 8,91
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 6,80

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11
Dostępny

< strong > HERBARIA BANFI Brandneteldoekje bevat een sterk geconcentreerd brandnetelextract , dat de haargroei stimuleert, haaruitval en overmatige vettigheid van de hoofdhuid vermindert. Brandnetel staat bekend om zijn anti-roos effect en werkt geweldig in de strijd tegen overproductie van talg, vanwege de eigenschappen die het werk van talgklieren reguleren. Cosmetica wordt rechtstreeks geproduceerd uit kruiden, die worden verwerkt in planten van de fabrikant. Grondstoffen worden tijdens het productieproces gesorteerd, verwerkt, gefilterd - geen van de cosmetica komt van halffabrikaten, maar rechtstreeks van planten, waardoor ze hun heilzame eigenschappen te danken hebben! Het product bevat geen siliconen of parabenen.

Gebruik

Het handigst is om de was aan te brengen met een pipet of een injectiespuit zonder naald. Masseer vervolgens de hoofdhuid. Voor een beter resultaat raden we aan om de lotion een maand lang dagelijks te gebruiken en daarna een week lang de behandeling te onderbreken. We raden aan haarwrijvingen op een schone hoofdhuid te gebruiken.


Samenstelling

Aqua , alcohol, Urtica Dioica blad-/stengelextract, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, parfum, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, citroenzuur, hexylkaneel, linalool, butylfenylmethylpropional, benzylsalicylaat, hydroxycitronellal, amylkaneel, coumarine.

100982
a lot

Specifieke referenties

ean13
5997005302008

Herbaria Banfi Hajszesz...

€ 8,91 € 6,91
group_work Toestemming voor cookies