Trust My Sister Olie voor medium poreus haar 100 ml

€ 6,59
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Droom je van glanzend en fluweelzacht glad haar? Ongeacht of ze eerder een lage of hoge porositeit hadden, één ding is waar zeker - om het gewenste doel te bereiken zal nodig zijn zorg op maat. Haarolie medium porositeit helpt om gaatjes diep te regenereren en te vullen haar, reguleert de talgklieren en zorgt voor balans water-lipide. Het zal ze zacht en vol glans maken.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het veilig om dat te zeggen medium poreus haar is de grootste groep porositeit. Mat, zonder glans met neiging tot kroezen en droge lokken ze hebben versterking nodig. Bereik olie voor medium poreus haar en ervoor zorgen dat ze elastischer worden en beter kammen. Formule op basis van zoete amandelolie, macadamia-olie en avocado olie zorgt voor een krachtige dosis vetzuren in combinatie met een injectie voedingsstoffen. Het dringt diep door in de hoofdhuid en herstelt het haar vitaliteit en geeft een stralende gloed. Bovendien beschermt het tegen negatieve impact van externe factoren zoals maatregelen om styling of variabele temperatuur. Zoete amandelolie verbetert circulatie in de hoofdhuid, waardoor de haarzakjes worden gestimuleerd om te groeien. olie van avocado zorgt voor hydratatie, regenereert en verbetert de conditie. Olie macadamia herstelt de haarkracht, vitaliteit en voorkomt vettig haar. Probeer olie voor medium poreus haar en laat je dromen uitkomen glanzend en fluweelzacht glad haar is eindelijk uitgekomen.

< strong >Hoe te gebruiken?

Verdeel een paar druppels over de gehele lengte van droog of vochtig haar haar en masseer in de hoofdhuid. Een paar uurtjes weg en dan je haar wassen. Vermijd contact met de ogen.


102043

Specifieke referenties

ean13
5902539715194

Trust My Sister Olie voor...

€ 6,59
group_work Toestemming voor cookies