Hesh Brahmi Poedervormig kruidenmasker 100 g

€ 3,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Brahmi is een plant die zowel in de Ayurvedische als in de Japanse geneeskunde wordt gebruikt als remedie tegen haaruitval en huidproblemen. Aanbevolen voor mensen die lijden aan psoriasis , jeukende huid of overmatige haaruitval. Het kan alleen of in combinatie met andere kruiden worden gebruikt. Het stopt vergrijzing en haaruitval. Maakt het haar mooi en glanzend en de haarzakjes worden versterkt.

< strong style="margin:0px;padding:0px;border:0px;line-height:inherit;font-family:Roboto, sans-serif;font-size:12px;vertical-align:baseline;color:#373737; background-color:#ffffff;">Hoe te gebruiken:
1. Masker - conditioner met Brahmi
Meng Brahmi met Henna, Amla, Shikakai, Tulsi en andere kruiden, voeg rozenwater of zuiver water toe. Meng tot een dunne pasta. Breng dit masker aan op de hoofdhuid (niet op het haar). Spoel na een uur.
2. Brahmi-haarspoeling
Brouw Brahmi met heet water. Deformatie. Als het afgekoeld is, gebruik je het voor de laatste spoeling na het wassen van je hoofd. De beste resultaten worden bereikt door Brahmi te mengen met poeders: Amla, Shikakai, Neem, Tulsi. Brouw alle kruiden met heet water. Deformatie. De op deze manier bereide infusie kan worden bewaard na toevoeging van een natuurlijk conserveermiddel of tot 4 dagen in de koelkast.
3. Hoofdmassage met Brahmi
Kruiden kunnen worden gemengd met elke hoofdhuidmassageolie, bijvoorbeeld jojoba, kokosnoot, enz. Masseer het bereide mengsel in de hoofdhuid, laat het een uur of een nacht intrekken. Je haar wassen.
4. Brahmi-olie
Verhit de sesam- of olijfolie samen met de kruiden in een pan met dikke bodem. Vervang na 2 uur de gebruikte kruiden door een verse portie. Na 4 uur zeven en een natuurlijk conserveermiddel toevoegen, bijvoorbeeld rozemarijn of andere olie.

103033

Specifieke referenties

ean13
8901701111106

Hesh Brahmi Poedervormig...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies