Vis Plantis Moisturizing Spray voor droog en dof haar met Zoethout 200 ml

€ 4,79
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Vis Plantis hydraterende haarspray is een gebruiksvriendelijke cosmetica die droge lokken voedt en beschermt. Lichte en niet-vette nevel vestigt zich zachtjes op het haar en voorziet het van waardevolle stoffen die zijn afgeleid van actieve ingrediënten. De werking zal worden gewaardeerd door mensen met droog, dof haar die hun uiterlijk en conditie willen verbeteren. De spray is een aanvulling op de basisverzorging en het gebruik ervan maakt het haar glanzend en zacht om aan te raken.

Vis Plantis hydraterende haarspray - ingrediënten

De leave-in spray bevat verzorgende ingrediënten met een hydraterende werking. Onder hen is inuline, dat helpt bij het opnieuw opbouwen van de beschermende laag die de verdamping van water door het haar remt. Zoethoutextract beschermt het haar tegen schadelijke UV-stralen. Een belangrijk ingrediënt is arganolie, populair in haarverzorging, die perfect voedt en een mooie uitstraling geeft.

Sollicitatie

Dagelijkse hydraterende en beschermende verzorging voor droog en dof haar.

Gebruik

  • Spray over de gehele lengte van het haar en kam vervolgens.
  • Je kunt het product zowel op nat als droog haar gebruiken.
  • Ideaal voor dagelijks gebruik, ook voor het modelleren en stylen.

Ingrediënten (INCI)

Aqua , inuline , betaïne , gehydrolyseerde jojoba-esters, gehydrolyseerd lupinezaadextract , Glycyrrhiza Glabra- wortelextract , Tilla Cordata -bladextract Linden ), Althaea Officinalis-wortelextract ( heemstextract ), Argania Spinosa Kernelolie ( arganolie ), Maltooligosyl Glucoside, Gehydrogeneerde angst Hydrolisaat, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Octocryleen, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Undecane, Tridecane, Fosfolipiden, Butyleenglycol, Glycerine, Tocoferol, Parfum, Acrylaten/Beheneth-25 Methacrylaat Copolymeer, Caprylyl Glycol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Fenoxyethanol, Natriumhydroxide, Benzoëzuur , 1,2-hexaandiol, linalool, benzylsalicylaat, hexylkaneel, citronellol, coumarine.

103253
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618132459

Vis Plantis Moisturizing...

€ 4,79
group_work Toestemming voor cookies