Anwen Peace Of Mint Bar Shampoo voor Normale en Vette Huid 75 g + Herbruikbare Blik

€ 7,60
Inclusief belasting

Bedoeld voor de normale huid of huid die gevoelig is voor overmatige afscheiding van talg

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Anwen Peace Of Mint Bar Shampoo voor Normale en Vette Huid 75 g + Herbruikbare Blik

Shampoo bar met de geur van zoete munt is een cosmetisch middel bedoeld voor de normale huid of de huid die vatbaar is voor overmatige talgafscheiding. De shampoo is geschikt om zo vaak als nodig te gebruiken, meestal voor de normale en vette huid. Natuurlijke wasmiddelen verwijderen effectief onzuiverheden van de hoofdhuid en het haar, terwijl de formule van de shampoo zacht blijft voor de huid en slijmvliezen.

- Viola tricolor-extract heeft ontstekingsremmende en seboregulerende eigenschappen, en komkommer-extract kalmeert en verlicht jeuk.

- Door de toevoeging van klei blijft het haar langer fris.

- Zetmeel en oliën: maanzaad en Pracaxi helpen het haar in goede conditie te houden, klitten te verminderen en glans te geven.

- Pracaxi-olie heeft antibacteriële, antiseptische, ontstekingsremmende en schimmelwerende eigenschappen.

- Barshampoo betekent minder waterverbruik bij de productie en nul plastic per verpakking.

- pH: 4,88.

- 93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

HOE TE GEBRUIKEN

Methode 1: Maak de kubus nat onder de stroom water. Slaap in je handen. Breng het resulterende schuim aan op de hoofdhuid en het haar bij de wortels. Even inmasseren en daarna grondig uitspoelen.

Methode 2: Plaats de kubus in een afsluitbare container. Giet een kleine hoeveelheid water. Sluit de container af en schud hem om schuim te produceren. Verwijder de kubus en was je hoofdhuid met het resulterende schuim. Grondig spoelen. Zet de kubus na gebruik op een droge en geventileerde plaats zodat deze uitlekt en droogt.

SAMENSTELLING

Natriumcoco -sulfaat, cetearylalcohol, aqua, natriumcocoylisethionaat, decylglucoside, gehydrogeneerde plantaardige olie, propanediol, glycolipiden, cetrimoniumchloride, vrije vetzuren, papyltrimonium chloride, crucolor, crucolor, crucolor, crucolor, cucumoltropyltrimonium chloride, cucumoltrisium chloride, crucolor extract, cucumoltr. SATIVUS EXTRACT, ILLITE, KAOLIEN, ACACIA CONCINNA FRUIT EXTRACT, BALANITES AEGYPTIACA FRUIT EXTRACT, GYPSOPHILA PANICULATA WORTEL EXTRACT, NATRIUMISETHIONAAT, CITROENZUUR, PARFUM, FENOXYETHANOL, NATRIUMCHLORIDE, NATRIUMLACTAAT, DEHYDROAZIJNZUUR, UREIDA, MELKZUUR, MONITE-2-MONITE C18 ALCOHOLEN, NATRIUMSULFAAT, NATRIUMBENZOAAT, KALIUMSORBAAT, SORBINEZUUR.

103413

Specifieke referenties

ean13
5907222404812

Anwen Peace Of Mint Bar...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies