Mydlarnia Cztery Szpaki universele haarshampoo in blokjes 75 g

€ 9,60
Inclusief belasting

Shampoos, net als alle andere wasproducten, helpen het haar en de hoofdhuid te reinigen met de vorming van

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

BESCHRIJVING
Toen we aan de formule van de barshampoo werkten, wilden we heel graag dat deze efficiënt zou zijn en tegelijkertijd zou passen bij het zero waste-idee dat dicht bij ons staat. En bovenal zou het minstens zo goed moeten werken als een traditionele haarshampoo. Het werkte. We hebben een product gemaakt op basis van plantaardige ingrediënten. Perfect voor dagelijks gebruik van alle haartypes. Een product dat, in tegenstelling tot traditionele shampoo, niet in een plastic fles verpakt hoeft te worden. Waardoor je ook weet dat je niet bijdraagt aan onnodige vervuiling van het milieu en je eigen kleine huis zero waste doet. Shampoo bar is handig in gebruik, uiterst efficiënt en schuimt erg goed. Het zal met succes de "klassieke" shampoo in de dagelijkse verzorging vervangen.

ACTIE:

Barshampoos ondersteunen, net als alle andere wasproducten, de reiniging van het haar en de hoofdhuid met schuimvorming. In het geval van onze shampoos is het een zeer rijk, dik schuim met een citrusgeur die de hoofdhuid en het haar perfect reinigt. Wast gemakkelijk af. Shampoo bar voedt, lift het haar bij de wortels en laat het gezond en glanzend achter. Het kan veilig worden gebruikt voor alle haartypes.

Na de eerste tests kunnen we gerust de stelling riskeren dat je met onze vaste shampoo snel vergeet om er weer in een fles op terug te vallen, maar ook alle andere vaste shampoos zullen niet in jouw belang zijn. Als je eenmaal gaat spreeuwen, wil je nooit meer terug. Onze shampoobar is een bondgenoot in gezonde zorg. Na gebruik zal je haar je dankbaar zijn voor extra volume, voeding en na verloop van tijd ook voor dichtheid (groeten castorolie!). En de planeet om haar niet te belasten met onnodig afval. win-win.

Barshampoo en het gebruik ervan is puur (letterlijk) genot. Iemand die nog niet eerder met zo'n shampoo te maken heeft gehad, zal er in eerste instantie nieuwsgierig naar toe gaan, en misschien zelfs een beetje wantrouwend. We durven er echter op te wedden dat het al snel helemaal niet nodig blijkt te zijn. Barshampoos zijn handig! Een kleine, handige schijf in combinatie met lauwwarm water zeept perfect in de handen, waardoor een geurig schuim ontstaat dat gemakkelijk over nat haar en natte huid kan worden verspreid. Je kunt je haar ook direct wassen door je hoofd met een knokkel te masseren. Laten we het aangename met het nuttige combineren. Het gewicht van onze vaste shampoo is 75 gram en het is genoeg voor ongeveer 5 maand gebruik meerdere keren per week. U kunt de efficiëntie nog verhogen als u het na gebruik op een plaats legt waar het kan drogen voor de volgende wasbeurt. Staafshampoos houden er niet van om in water te staan. Daarom loont het de moeite om te investeren in een zeepbakje. Wij bieden zo'n mooie ronde aan, ideaal voor onze shampoos. Rechtstreeks uit de Bialystok Baobab studio. De kubus staat er perfect in. Serieus.

HOE TE GEBRUIKEN

Houd de staaf onder de waterstraal, zeep hem een paar keer in je handen om schuim te krijgen en reinig je haar en hoofdhuid ermee. U kunt ook gebruik maken van de zgn "cup-methode". Doe een stuk shampoo in een afgesloten bak, voeg water toe, sluit af en schud goed. U krijgt een grote hoeveelheid schuim met een milder effect en verhoogt bovendien de efficiëntie van de shampoo aanzienlijk. Deze methode is ideaal voor mensen met een gevoelige, droge hoofdhuid

SAMENSTELLING

Natriumcocosulfaat (SCS), natriumcocoylisethionaat (SCI), decylglucoside, sheaboter, cacaoboter, cetylalcohol, essentiële olie van groene citroen, inuline, ricinusolie, jojoba-olie, rode klei, d- pantenol , etherische olie van geranium.

103685
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903641983068

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies