ONLYBIO Haar van de dag Zuiverende shampoo voor alle soorten hoofdhuid 400 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
15

family :'Times New Roman';color:#494c51;"> BESCHRIJVING
Bevrijd jezelf van vervuiling! Probeer Purifying Shampoo voor alle hoofdhuidtypes en voel je aangenaam verfrist. In de samenstelling vind je ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die voor 98% rechtstreeks uit de natuur komen en dierproefvrij zijn. Ontdek de kracht van de veganistische formule en introduceer deze bij uw zorg. We weten hoe zorgvuldig geselecteerde ingrediënten wonderen kunnen doen, daarom hebben we in elke fles Purifying Shampoo het wapen tegen resten van stylingproducten en vuil - fruitenzymen - vergrendeld. Hoewel ze aan de ene kant aangenaam en verleidelijk klinken, gaan ze aan de andere kant perfect om met dode huidcellen. Gember zorgt voor een betere bloedtoevoer naar de hoofdhuid en stimuleert elke centimeter tot natuurlijke actie. De samenstelling van de cosmetica bevat ook Sodium Coco Culfate - maak je geen zorgen, het is geen nutteloze vulstof, maar slechts een middelsterke wassubstantie. Door de aanwezigheid ervaar je een aangename reiniging zonder het risico op irritatie, zelfs als je een gevoelige hoofdhuid hebt. WELK EFFECT KRIJG JE?

Diepe verfrissing! U zult voelen dat uw haar en hoofdhuid perfect gewassen zijn en vrij van vuil dat bijdraagt aan hun onaantrekkelijke uiterlijk. Vergeet afgeplatte en gelijmde strengen vanaf de wortels. Verwelkom ze in een nieuwe versie - vol leven en energie, veerkrachtig, vrij zwevend in de wind!

HOE TE GEBRUIKEN

U kunt het product op twee manieren gebruiken - neem het rechtstreeks uit de verpakking bovenop uw hoofd en verdeel het of maak een mengsel na verdunning met water. Welke optie u ook kiest, vergeet tijdens het wassen niet een zachte massage die uw bollen zal stimuleren. Spoel ten slotte grondig af. De werking van de Purifying Shampoo voor alle soorten hoofdhuid is zo sterk dat je hem eens in de 5-7 wasbeurten door elkaar kunt gebruiken met je bestaande verzorgende cosmetica. Dit is voldoende om bevredigende resultaten op te merken.

SAMENSTELLING

Aqua, Natrium Coco-Sulfaat, Coco-Glucoside, Natrium Olivamfoacetaat, Glycerine, Zingiber Officinale Wortelextract, Papaïne, Glyceryl Oleaat, Tocoferol, Maltodextrine, Natriumchloride, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Citroenzuur, Parfum.

CAPACITEIT: 400ml

104293
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209840069

ONLYBIO Haar van de dag...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies