ONLYBIO Haar van de dag zachte shampoo voor de hoofdhuid 400 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
17

family :'Times New Roman';color:#414141;"> BESCHRIJVING
Verzorg je hoofdhuid met de Gentle Hair of the day shampoo. Voel hoe het elke dag zijn frisheid en haarlichtheid terugkrijgt - zonder irritatie of last. De gunstige effecten van het product zijn te danken aan de veganistische formule en ingrediënten die voor 98% rechtstreeks uit de natuur komen, waardoor je de beste combinatie krijgt van een cosmetica die veilig is voor jou en het milieu.
Elke fles bevat milde stoffen die de hoofdhuid zacht reinigen en verzorgen. Ze omvatten aloë - een plant die rijk is aan hydraterende en regenererende eigenschappen. De samenstelling bevat ook een plaats voor voedende paranotenolie met een versterkend effect op de hoofdhuid en het haar van wortel tot punt. De aanwezigheid ervan voorkomt ook de vorming van hardnekkige roos. Het geheel is verrijkt met een ultradelicaat wasmiddel in de vorm van decylglucoside, dat voldoende onzuiverheden van de hoofdhuid aanpakt en geen uitdroging of irritatie op het oppervlak laat verschijnen. WELK EFFECT KRIJG JE?

U zult frisheid en reiniging opmerken na het eerste gebruik van de Delicate Scalp Shampoo. U zult merken dat de toestand met de dag aanzienlijk verbetert en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over problemen zoals irritatie en droogheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Het enige wat u hoeft te doen is een kleine hoeveelheid shampoo op de bovenkant van uw hoofd aan te brengen en met bolvormige, subtiele bewegingen met uw handen gelijkmatig over het hele hoofd te verdelen. U kunt ook een mengsel maken door wat shampoo met water te verdunnen, bijvoorbeeld in een kopje, en dit vervolgens op de eerder bevochtigde hoofdhuid aan te brengen. Voor een effectieve en grondige werking van de voorbereiding, combineer je het verzorgingsritueel met een massage. Actieve ingrediënten zullen onder invloed van handwarmte nog sneller activeren.

SAMENSTELLING

Aqua, Decyl Glucoside, Aloe Barbadensis Bladsap, Bertholletia Excelsa (Brazilië) Notenolie, Mangifera Indica (Mango) Zaadboter, Glycerine, Decylcocoaat, Glycerylstearaat, Cetearylalcohol, Coco-Glucoside, Glyceryloleaat, Natriumstearoyllactylaat, Cellulosegom , tocoferol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, citroenzuur, xanthaangom, parfum, hexylkaneel, benzylsalicylaat, geraniol, limoneen.

CAPACITEIT: 400ml

104294
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209840076

ONLYBIO Haar van de dag...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies