Anwen High Porosity Hair Conditioner Verzachtend Melissa 200 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Hun gevoeligheid voor kroezen zal afnemen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
20

Anwen High Porosity Hair Conditioner Verzachtend Melissa 200 ml

Is je haar pluizig, statisch en te licht? Dit is een teken dat ze geen verzachtende middelen hebben. De conditioner bevat 4 natuurlijke oliën: broccoli, die het haar glad maakt zoals siliconen, maanzaad, radijs en saffloer. Oliën die rijk zijn aan geschikte vetzuren zijn optimaal afgestemd op de behoeften van hoog poreus haar. Dankzij verzachtende middelen wordt het haar gladder, glanzender en elastischer. Hun gevoeligheid voor kroezen zal afnemen. Aangename, delicate geur van citroenmelisseblaadjes zal je haar SPA aangenamer maken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de conditioner aan op gewassen en vochtig haar. Een paar minuten op het haar laten inwerken en daarna uitspoelen met water. Gebruik afwisselend met andere Anwen conditioners: Moisturizing en Protein, afhankelijk van de behoefte van je haar.

SAMENSTELLING

INCI/Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Papaver Somniferum Zaadolie, Behentrimonium Methosulfaat, Raphanus Sativus Zaadolie, Carthamus Tinctorius Zaadolie, Brassica Oleracea Italica Zaadolie, Zetmeel Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ureum*, Melkzuur, Natrium Lactaat, Cetrimonium Chloride, Parfum , natriumhydroxide, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur. De exacte samenstelling staat op de verpakking

*ureum is een hulpstof, in zo'n lage concentratie (0,075%) heeft het geen hydraterende werking op het haar. Daarom is de conditioner alleen verzachtend.

104325
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907222404867

Anwen High Porosity Hair...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies