Fitomed Kruidenconditioner voor blond haar Kamille en Zonnebloem 200 g

€ 5,40
Inclusief belasting

Camomile & Sunflower Light Shades is een geweldige manier om te voorkomen dat je haar gekleurd wordt zijn slechter te kammen en te drogen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

BESCHRIJVING

strong

Kruidenconditioner voor gekleurd haar , lichte tinten "Kamille en Zonnebloem", is een geweldige manier om te voorkomen dat het haar door het verven minder doorkambaar en droog wordt.

Het synergetische effect van zonnebloemblaadjes en kamille-extract verheldert het haar, geeft het gouden reflecties en behoudt de lichte tint van het haar.

Bestemming:  Voor gekleurd haar - lichte tinten

Actie: De conditioner vermindert de kwetsbaarheid van haar dat verzwakt is na het kleuren, maakt het dikker, versnelt de groei, vergemakkelijkt het kammen. Het behoudt de felle kleur van het kapsel langer en geeft het een mooie, gouden glans.

Fitomed raadt aan: voor een beter effect wordt aanbevolen om de shampoo "Kamille en zonnebloemblaadjes" (lichte tinten) uit de serie "Zeepkruid van de geneeskunde" te gebruiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng na het wassen van het hoofd de conditioner aan op vochtig haar. Spoel de cosmetica na een paar minuten af. Door een kleine hoeveelheid van de conditioner te gebruiken, kun je deze niet uitspoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Alcohol, Glycerine, Camomilla Recutita Bloem Extract, Helianthus Annus Officinalis Flos Extract, Behentrimonium Methosulfate, Tocoferyl Acetaat, Panthenol , Citroenzuur, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerine, Parfum, CI 19140.

104447
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907504400310

Fitomed Kruidenconditioner...

€ 5,40
group_work Toestemming voor cookies