HiSkin Crazy Hair Humectant conditioner voor droog en dof haar met de geur van Bubble Gum 250 ml

€ 6,10
Inclusief belasting

Humectant conditioner is een middel tegen droog en ruw haar. is waterretentie in de haarstructuur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

BESCHRIJVING

Humectant conditioner is een remedie voor droog en ruw haar. Je zult er veel bevochtigers in vinden, d.w.z. ingrediënten met een hygroscopisch effect, wiens taak het is om water vast te houden in de haarstructuur. De kracht van deze ingrediënten zal je haar veerkrachtig, glad en glanzend maken.

PEH- Balance

De samenstelling van het product is ontwikkeld om een evenwicht te helpen behouden tussen eiwitten, verzachtende middelen en bevochtigers (PEH). Dat wil zeggen, drie essentiële pijlers in haarverzorging.

Wat levert het effect op?

·       Propaandiol - is een natuurlijk ingrediënt van plantaardige oorsprong, beschermt het haar tegen vochtverlies, voorziet het van diepe en langdurige (tot 72 uur) hydratatie.

·       Trehalose, ureum en aloë-sap - dit zijn sterke bevochtigers, hun combinatie maakt het super hydraterende effect compleet.

·       Gardenia-extract en rozenhydrolaat - versterken de haarzakjes en bouwen effectief de haarstructuur opnieuw op, waardoor het perfect glad wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, geperst uit overtollig water. Na een paar minuten uitspoelen, voor een beter resultaat ongeveer 20-30 minuten op het haar laten zitten.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, glycerine, behentrimoniumchloride, propaandiol, gluconolacton, Rosa Damascena Water , Aloe barbadensis- Juice , ureum, trehalose, gehydrolyseerd Gardenia Florida-extract, Calcium , glycerylstearaat SE, maltodextrine, isopropylalcohol, quaternium-80, citroenzuur Zuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum.

104725
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907775544232

HiSkin Crazy Hair Humectant...

€ 6,10
group_work Toestemming voor cookies