HiSkin Crazy Hair Protein haarconditioner met de geur van Chocolade 250 ml

€ 6,10
Inclusief belasting

Eiwitconditioner voor het haar geeft het gezond volume en glans, verzacht en maakt het glad. Dankzij de inhoud van verschillende maten eiwitten, het herstelt en vult microdamages in de haarstructuur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Eiwitconditioner voor haar geeft ze gezond volume en glans, verzacht en maakt ze glad. Dankzij het gehalte aan eiwitten van verschillende groottes heeft het een herstellend effect door microdamages in de haarstructuur op te vullen. Daarom zullen pluizig, onbuigzaam en dof haar er vooral van houden.

PEH- Balance

De samenstelling van het product is ontwikkeld om een evenwicht te helpen behouden tussen eiwitten, verzachtende middelen en bevochtigers (PEH). Dat wil zeggen, drie essentiële pijlers in haarverzorging.

Wat levert het WOW-effect op?

·       Gehydrolyseerde eiwitten uit rijst, maïs en tarwe - als bouwstenen vullen ze microschade in de structuur van het haar. Ze voorkomen elektrificatie, verzachten en gladmaken.

·       Arginine - is een natuurlijk aminozuur dat volume aan het haar geeft, de haarzakjes stimuleert om te groeien en zorgt voor een betere penetratie van actieve ingrediënten.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, geperst uit overtollig water. Na een paar minuten uitspoelen, voor een beter resultaat ongeveer 20-30 minuten op het haar laten zitten.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, behentrimoniumchloride, glycerine, gluconolacton, gehydrolyseerde rijstproteïne, gehydrolyseerde maïsproteïne, gehydrolyseerde tarwegluten, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Zea Mays-zetmeel, polyquaternium-7, quaternium-80, arginine, Calcium , caprylylglycol, glycerylstearaat SE, isopropylalcohol, fenethylalcohol, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

104726

Specifieke referenties

ean13
5907775544249

HiSkin Crazy Hair Protein...

€ 6,10
group_work Toestemming voor cookies