HiSkin Crazy Hair Haarmasker voor de nacht met de geur van Berries 300 ml

€ 6,10
Inclusief belasting

Bevat een injectie van proteïnen, verzachtende en bevochtigende middelen om het haar in één behandeling alle noodzakelijke ingrediënten te geven en het de juiste voeding, hydratatie en versterking te geven.

PEH Balance

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
14
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Droom zoet en ons masker zal je haar gedurende deze tijd regenereren. Het bevat een injectie van eiwitten, verzachtende en bevochtigende middelen, zodat het haar in één behandeling alle noodzakelijke ingrediënten krijgt en het de juiste voeding, hydratatie en versterking geeft.

PEH- Balance

De samenstelling van het product is ontwikkeld om een evenwicht te helpen behouden tussen eiwitten, verzachtende middelen en bevochtigers (PEH). Dat wil zeggen, drie essentiële pijlers in haarverzorging.

Wat levert het WOW-effect op?

Arginine - is een natuurlijk aminozuur dat volume aan het haar geeft, de haarzakjes stimuleert om te groeien en zorgt voor een betere penetratie van actieve ingrediënten.

Gehydrolyseerde eiwitten uit rijst, maïs en tarwe - als bouwstenen vullen ze microschade in de structuur van het haar. Ze voorkomen elektrificatie, verzachten en gladmaken.

Gardenia-extract - beschermt het haar tegen kroezen.

Zoete amandelolie - sluit de haarschubben en maakt ze glad.

Gluconolacton, trehalose, ureum - dit zijn bevochtigingsmiddelen, hun combinatie zorgt voor super en houdt water vast in de haarstructuur.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op licht vochtig haar. Speld ze op en houd ze min. 45 minuten of laat een nacht staan. Was vervolgens je hoofdhuid met een shampoo en breng een conditioner naar keuze aan om de juiste PEH-balans van je haar te garanderen.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, glycerine, behentrimoniumchloride, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, gluconolacton, Aroma , arginine, ureum, trehalose, gehydrolyseerde rijstproteïne, gehydrolyseerde maïsproteïne, gehydrolyseerde tarwegluten, gehydrolyseerde Gardenia Florida-extract, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, polyquaternium-7, Calcium , glycerylstearaat SE, Zea Mays-zetmeel, maltodextrine, isopropylalcohol, quaternium-80, citroenzuur, caprylylglycol, fenethylalcohol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, propyleenglycol, triacetine, CI 42090.

104727

Specifieke referenties

ean13
5907775544256

HiSkin Crazy Hair...

€ 6,10
group_work Toestemming voor cookies