HiSkin Crazy Hair Oil Mix voor medium en laag poreus haar met de geur van Sinaasappel 100 ml

€ 5,09
Inclusief belasting

Oliebehandeling - een behandeling waarbij het haar wordt geolied met natuurlijke oliën die speciaal zijn aangepast aan de porositeit van het haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
Oliën - is een behandeling waarbij het haar wordt ingevet met natuurlijke oliën die speciaal zijn aangepast aan de porositeit van het haar. Regelmatig gebruik helpt om de juiste conditie van het haar te herstellen en te behouden. Het oliemengsel bestaat alleen uit natuurlijke plantaardige oliën en de vetzuren die erin zitten zijn speciaal geselecteerd voor haar met lage en gemiddelde porositeit. Wat nog belangrijker is, de oliën helpen de hydratatie te behouden, waardoor de lokken zacht en zichtbaar gladder worden.

Wat levert het effect op?

·       Mix van 4 plantaardige oliën - Rijst-, zonnebloem-, avocado- en zoete amandelolie. Het voordeel van het mengsel zijn oliën met een gemiddelde deeltjesgrootte, d.w.z. semi-penetrerende oliën, die de ruimtes tussen de nagelriemen van laag en medium poreus haar perfect vullen. Ze zijn rijk aan omega-9 enkelvoudig onverzadigde vetzuren.

·       Sinaasappelolie - heeft aromatherapeutische eigenschappen, zorgt voor welzijn en voegt energie toe. Daarnaast geeft het het haar zachtheid en glans.

Bruikbare tips!

·       Als je droog en beschadigd haar hebt, probeer dan nat haar te oliën met toevoeging van een verzachtende conditioner.

·       Emulgeer de olie met de conditioner - om de olie effectief van het haar te wassen, laat u het haar weken voordat u het wast, laat u het overtollige water weglopen en brengt u de juiste hoeveelheid conditioner aan gedurende 20 minuten, en wast u het haar vervolgens met shampoo.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid olie aan op je handen en verdeel het over droog haar. Laat min. 30-60 minuten, eventueel 's nachts.

SAMENSTELLING

Oryza Sativa Bran Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Tocopherol, Limonene, Linalool.

104744

Specifieke referenties

ean13
5907775544294

HiSkin Crazy Hair Oil Mix...

€ 5,09
group_work Toestemming voor cookies