• -€ 1,40
  • topdeal
  • - € 1,40

Vis Plantis so!flow Beschermend Masker voor de punten voor alle haartypes 15 ml

€ 4,30
€ 5,70
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 4,20

Mooi en glanzend haar is niet alleen verzorging, maar ook een goede bescherming tegen externe factoren. Beschermende boter is een manier om

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11

BESCHRIJVING
Mooi en glanzend haar is niet alleen verzorging, maar ook een goede bescherming tegen externe factoren. Beschermende boter is een manier om gespleten, broze en broze haarpunten aan te pakken.

< strong > De werking van de boter

So!flow butter voor haarpuntjes regenereert, hydrateert en geeft glans. De ricinusolie en kokosolie in de samenstelling maken ze flexibeler en sterker, terwijl cacaoboter en sheaboter ze voeden en weer glanzend maken. Het product beschermt de uiteinden tegen beschadiging en splijten.

Adaptogenen

Dit zijn natuurlijke plantaardige stoffen die bekend staan om hun heilzame werking op de huid en het haar, en die het lichaam ook ondersteunen bij het herstellen van de natuurlijke balans. De boter voor haarpuntjes bevat reishi-paddenstoel, een uitstekende antioxidant, hydrateert en verzacht.

HOE TE GEBRUIKEN

  • verdeel een kleine hoeveelheid van het product in uw handen

  • aanbrengen op vochtige of droge haarpunten, niet uitspoelen

SAMENSTELLING

Coco-Caprilaat, Isopropyl Palmitaat, C10-80 Triglyceriden, Cocos Nucifera Olie, Helianthus Annuus Zaadolie, Ricinus Communis Zaadolie, Butyrospermum Parkii Boter, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Ganoderma Lucidum ExtractArgania Spinosa Pitolie, Orbignya Oleifera Zaadolie, Theobroma Cocao Zaad Boter, Macadamia Ternifolia Zaadolie, Gardenia Tahitensis Bloemextract, Gehydrolyseerde Plantaardige Eiwitten PG-Propyl Silaantriol, Gehydrogeneerde Ricinusolie, Sebacinezuur Copolymeer, Glycerine, Aqua , Tocoferol, Beta-Sitosterol, Squaleen, Glycine Soja Olie, Parfum, Natriumbenzoaat, Kalium Sorbaat

samenstelling is aan verandering onderhevig. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

104784
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618132961

Vis Plantis so!flow...

€ 5,70 € 4,30
group_work Toestemming voor cookies