Hairy Tale Cosmetics Murky Regulating Scalp Peeling 150 ml

€ 19,80
Inclusief belasting

Het reinigt en kalmeert de hoofdhuid die vatbaar is voor vet en roos

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Hairy Tale Cosmetics Murky regulerende Peeling

Regulating Scalp Scrub reinigt en kalmeert de vette en roosgevoelige hoofdhuid. Het bevat regulerende azeloglycine, evenals huidvriendelijke extracten van alsem en gist. Dankzij zijn unieke eigenschappen reguleert azeloglycine perfect de afscheiding van talg en de werking van de huid, zonder deze te irriteren. Het is gunstig voor het probleem van roos. De regulerende eigenschappen worden versterkt door alsemextract, niacinamide en gistextract. Glycerine, glycyrrhizinezuur uit zoethout, arginine, mannitol, threonine en biotyna ondersteunen en hydrateren. Scrub voor een gevoelige en problematische hoofdhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng voor het wassen een kleine hoeveelheid van het product aan op de droge hoofdhuid. Om het gemakkelijker te maken, verdeelt u uw haar in secties. Masseer zachtjes. Laat 5 minuten intrekken op de hoofdhuid en was daarna je hoofd met shampoo.

SAMENSTELLING

Aqua , kaliumazeloyldiglycinaat, glycerine, melkzuur, xanthaangom, artemisia-absinthium-extract, ammoniumglycyrrhizinaat, mannitol, arginine, niacinamide, Calcium , feax (gist)-extract, allantoïne, threonine, biotine, natriumlevulinaat, kaliumsorbaat, trinatriumethyleendiamine Disuccinaat, butyleenglycol, parfum, limoneen, linalool.

107332

Specifieke referenties

ean13
5907796691250

Hairy Tale Cosmetics Murky...

€ 19,80
group_work Toestemming voor cookies