YOPE Balance My Hair Haarconditioner met verzachtende middelen 300 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Het verzacht het haar en maakt het makkelijker doorkambaar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

YOPE Balance My Hair Haarconditioner met verzachtende middelen

Voor haar dat hunkert naar balans en lichtheid. Het verzacht het haar en maakt het makkelijker doorkambaar. Dankzij de perfecte balans van PEH belast het zelfs dun of vet haar niet, waardoor het gemakkelijk te stylen is en er de hele dag fris uitziet

ACTIEVE INGREDIËNTEN

- procondition 22 is een moderne biologisch afbreekbare conditioner die lamellaire structuren creëert, kambaar maakt, zowel droog als nat.

- verzachtende middelen: baobabolie en macadamia-olie zijn een echte rijkdom aan vitamines, onverzadigde vetzuren en mineralen. Ze zijn verantwoordelijk voor het gladmaken, hydrateren en elastisch maken van het haar. Het is dankzij hen dat ze hun elasticiteit terugkrijgen!

- hibiscus en aha zuurcomplex is een combinatie van drie natuurlijke alfa-hydroxyzuren; heeft een exfoliërende werking, het losmaken en verwijderen van de bovenste laag dode cellen, waardoor het haar los en licht wordt.

- neem-extract versterkt het haar over de gehele lengte.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de conditioner vanaf het midden van de lengte aan op gewassen haar. Na een tijdje uitspoelen.

SAMENSTELLING

aqua, cocamidopropylbetaïne, natriumkokossulfaat, kokosglucoside, natriumcocoylalaninaat, decylglucoside, natriumbabassuamphoacetaat, propaandiol, barnsteenzuur, gluconolacton, azijn, vitis vinifera (druiven) fruitextract, dinatriumcocoylglutamaat, myroxylonbalsamum (tolubalsem) hars, kalium cocoyl rijst aminozuren, fructose, gluconzuur, glucose, commiphora myrrha hars extract, caesalpinia spinosa gom, styrax benxoin hars extract, backhousia citriodora blad extract, guar hydroxypropyltrimonium chloride, glycerine, natriumlevulinaat, levulinezuur, parfum, natriumhydroxide , citroenzuur, hexylcinnamal, limoneen, linalool.

107533
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903760205959

YOPE Balance My Hair...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies