Barwa Colors of Botany herstellend en regenererend masker voor beschadigd haar 220 ml

€ 6,59
Inclusief belasting

Verzorgt de haarvezel intensief

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Barwa Colors of Botany herstellend en regenererend masker voor beschadigd haar

Een natuurlijk herstellend en regenererend masker voor beschadigd haar is een specialistische verzorging die helpt om de schoonheid van je haar te behouden. De rijke formule bevat maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is speciaal gemaakt voor diepgaande regeneratie en reconstructie van beschadigd haar dat regeneratie nodig heeft. Het masker geeft het haar een multidimensionale glans. Het verzorgt intensief de haarvezel en de kostbare oliën die het bevat - avocado en zoete amandelen, rijstproteïnen, trehalose en pantenol - regenereren het haar, voeden, herbouwen het en beschermen tegen vrije radicalen.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer na het wassen van je haar het masker grondig in je haar, lok voor lok. Laat 5 minuten intrekken, afhankelijk van de intensiteit van het gewenste effect, daarna grondig uitspoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , CetearylAlcohol, BehentrimoniumChloride, Trehalose, ButyrospermumParkiiButter, PerseaGratissima ( Avocado ) Oil, OryzaSativaSeed Protein, Panthenol , PrunusAmygdalusDulcisOil, GlycerylStearate, CetrimoniumChloride, VegetableOil, Glycerin, OryzaSativaExtract, PhyticAcid, Glucon olactone, Calcium Glu conaat, citroenzuur, parfum, limoneen, linalool.

108050
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902305001759

Barwa Colors of Botany...

€ 6,59
group_work Toestemming voor cookies