Naturel Barwa Peace Love Hair Verzachtende conditioner voor medium en hoog poreus haar 200 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Voorkomt statische elektriciteit, vergemakkelijkt het kammen, vermindert kroezen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Natuurlijke Barwa Peace Love Hair Verzachtende conditioner voor medium en hoog poreus haar

De rijke verzachtende conditioner is speciaal gemaakt voor haar dat verzwaring nodig heeft, droog en statisch is. De formule van de conditioner, tot de rand gevuld met natuurlijke schatten zoals druivenolie of een vitaminecomplex, maakt het haaroppervlak glad, beschermt het en geeft het een onaardse glans. Voedt, verzacht en geeft glans aan de lokken. Voorkomt statische elektriciteit, vergemakkelijkt het kammen, vermindert kroezen. Omhult de lokken met een frisse geur. Druivenolie in de conditioner zorgt voor een goede hydratatie en elasticiteit van vermoeide en droge haarpunten. Een extra complex van vitamines zal helpen om vermoeid en beschadigd haar te transformeren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op gewassen haar en deuk of kam voorzichtig. Laat het een paar minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Behentrimoniumchloride, Vitis Vinifera Zaadolie, Linolzuur, Linoleenzuur, Tocoferylacetaat, Retinylpalmitaat, Bioflavonoïden, Biotine, Pyridoxine HCl, Panthenol , Plantaardige olie, Tocoferol, Prunus Armeniaca Fruit Extract, Acetum, Pyrus Malus Fruit Extract , Prunus Persica-fruitextract, cetrimoniumchloride, propyleenglycol, polysorbaat 20, polysorbaat 80, citroenzuur, parfum, linalool.

108053
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902305008185

Naturel Barwa Peace Love...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies