Hair Queen Protein Conditioner voor medium poreus haar 200 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Eiwitconditioner voor medium poreus haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

Hair Queen Protein Conditioner voor medium poreus haar

Eiwitconditioner voor medium poreus haar is een zorgvuldig ontwikkelde formule met soja- en erwtenproteïnen, geschikt voor haar met licht verhoogde nagelriemen, vatbaar voor uitdroging en kroezen, gevoelig voor styling. Kan gebruikt worden door veganisten. De conditioner is voor 98% gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dankzij de aanwezige actieve ingrediënten herstelt het perfect haaruitval. Het geeft volume aan het haar en maakt het sterker.

HOE TE GEBRUIKEN

Was je haar en knijp overtollig water eruit, breng dan een kleine hoeveelheid eiwitconditioner aan. Wacht een paar minuten en spoel vervolgens grondig met schoon water. Dep na het wassen overtollig water af met een zachte katoenen handdoek. Wrijf of trek niet aan je haar.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Behentrimonium Chloride, Avena Sativa (Haver) Kernelmeel (havermeel), Gehydrolyseerde Erwtenproteïne, Gehydrolyseerde Plantaardige Eiwitten, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citroenzuur, Tocoferol (Vitamine E), Cetrimonium Chloride, Benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum.

De meest actuele lijst vindt u op de productverpakking

108134
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904569230036

Hair Queen Protein...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies