Garnier Fructis Watermelon Hair Food regenererend masker voor beschadigd haar 390 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

Revitaliserend masker voor fijn haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Garnier Fructis Watermelon Hair Food regenererend masker voor beschadigd haar 390 ml

Revitaliserend masker voor fijn haar. De formule van het masker is vegan en 98% biologisch afbreekbaar. Het bevat plantaardige oliën, 97% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en de resterende 2% zorgt voor het gebruiksplezier en de hoge duurzaamheid van de formules. Het revitaliseert het haar intensief en maakt het zacht.

HOE TE GEBRUIKEN

Je kunt het op drie manieren gebruiken:

Als conditioner - aanbrengen op nat haar om het te hydrateren en te ontwarren zonder het te verzwaren.

Als masker - aanbrengen op nat haar, 3 minuten laten inwerken en grondig uitspoelen om het haar intensief te hydrateren.

Als leave-in-behandeling - breng een kleine hoeveelheid van het product aan op nat of droog haar om het te hydrateren en het langer zacht te houden.

SAMENSTELLING

1239527 B - Aqua / Water , Cetearyl Alcohol, Glycerine, Isopropyl Myristaat, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycine Soja Olie / Sojaolie, Aloe Barbadensis Juice , Helianthus Annuus Zaadolie / Zonnebloemzaadolie, Punica Granatum Extract, Cocos Nucifera Olie / Coconut , Citrullus Lanatus Fruit Extract / Watermeloen Fruit Extract, Coco-Caprylaat/Caprate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Citroenzuur, Wijnsteenzuur, Cetyl Esters, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Salicylzuur, Caramel, Linalool, Geraniol, Limonene, Citral , benzylalcohol, parfum / geur (FIL C256491/1) Huidige samenstelling vermeld op de productverpakking

108340

Specifieke referenties

ean13
3600542389464

Garnier Fructis Watermelon...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies