Ziaja Antioxidant Micellaire Shampoo 200 ml

€ 4,20
Inclusief belasting

Micellaire shampoo is gemaakt voor beschadigd, droog en krullend haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ziaja Antioxidant Micellaire Shampoo 200 ml

Ziaja Antioxidant Micellar Shampoo is een vegan product waarbij maar liefst 93% van de ingrediënten uit natuurlijke bronnen komt. Deze micellaire shampoo is gemaakt voor beschadigd, droog en krullend haar en is verrijkt met een beschermende antioxidant, biotine en vitamine B3, B5, B6.

Belangrijkste kenmerken en effecten van de shampoo:

-Zachte reiniging: op basis van een systeem van micellaire deeltjes reinigt de shampoo effectief en zachtjes zowel het haar als de hoofdhuid, zonder uitdroging te veroorzaken.

-Hydraterend en gladmakend: de formule met conditionerende biotine hydrateert actief het haar, waardoor het aangenaam aanvoelt en kroezen vermindert.

-Voegt glans toe: De shampoo beschermt het haar tegen verlies van glans en elasticiteit, waardoor het een gezonde uitstraling krijgt.

-Vermindert een doffe uitstraling: Het product vermindert de doffe uitstraling van het haar en geeft het glans.

-Aangename geur: laat een aangename geur achter op het haar en voegt een gevoel van frisheid toe aan de dagelijkse verzorging.

Aanbevolen voor gebruik, vooral na de zomer, zwemmen in zwembaden of zout water. Ziaja Antioxidant Micellar Shampoo is een uitgebreide haarverzorging die zacht reinigt en intensief hydrateert, waardoor ze een gezonde uitstraling krijgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op nat haar en masseer tot schuim ontstaat. Grondig afspoelen met lauw water. Herhaal de handeling. Om de effectiviteit te vergroten, gebruik het samen met een haarmasker of SOS hyaluronzuurconditioner.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, polyquaternium-68, decylglucoside, polyquaternium-22, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, zeewater, glycerine, niacinamide, biotine, Calcium , natriumascorbylfosfaat, tocoferylacetaat, pyridoxine HCl, maltodextrine , Natriumzetmeeloctenylsuccinaat, Silica, Coco-Glucoside, Glyceryloleaat, Laureth-2, PEG-7 Glycerylcocoaat, Natriumchloride, Diethylhexylsyringylidenemalonaat, Capryl/Caprinetriglyceride, Natriumbenzoaat, Parfum (Geur), Limoneen, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115771
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887057185

Ziaja Antioxidant...

€ 4,20
group_work Toestemming voor cookies