Aware Scalp Care - Anti-aging Serum 100 ml

€ 17,80
Inclusief belasting

Anti-aging Serum met multidirectionele werking

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Aware Scalp Care - Anti-aging Serum 100 ml

Scalp Care - anti-aging serum voor de hoofdhuid met multidirectionele werking. De unieke eigenschappen van dit product, gebaseerd op effectieve actieve ingrediënten, zijn bedoeld om de negatieve effecten van het verouderingsproces van de hoofdhuid te verminderen. Het serum is gericht op het voorkomen van overmatig dunner wordend haar, het verminderen van vergrijzing en het verbeteren van de haardikte.

Hoofdingrediënten:

-Kopertripeptide: Stimuleert herstelprocessen, stimuleert de groei van sterk haar, heeft anti-aging en verstevigende eigenschappen en helpt de haarzakjes te vergroten.

-Plantaardige biofermenten: ondersteunen het natuurlijke huidmicrobioom, stimuleren de collageenproductie en behouden de balans van het huidmicrobioom.

-Hyaluronzuur: hydrateert intensief, verhoogt de elasticiteit van de huid, vertraagt het verouderingsproces.

-Tangerine peel essence: Verhoogt de hoeveelheid melanine in de haarzakjes, waardoor het proces van haarvergrijzing wordt beperkt.

- Plantaardig collageen: hydrateert, verstevigt, heeft antioxiderende eigenschappen.

Werking van het serum:

-Het gaat het verouderingsproces tegen.

-Vertraagt het proces van grijs worden van het haar.

-Vermindert haaruitval.

-Versterkt de haarstructuur.

-Ze zorgen voor het microbioom van de hoofdhuid.

-Intensief hydrateert.

Het serum kan na elke wasbeurt of als nachtbehandeling op de hoofdhuid worden gebruikt en biedt uitgebreide verzorging voor het gezonde en mooie uiterlijk van het haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng na elke wasbeurt een kleine hoeveelheid serum (1-2 pompjes) aan op de hoofdhuid en masseer vervolgens in. Droog je haar zoals gewoonlijk. Een lichte verkleving van het haar bij de wortels is normaal en zal na het kammen verdwijnen. Het serum kan ook als nachtbehandeling worden gebruikt. Breng 's avonds een kleine hoeveelheid serum aan op de hoofdhuid, masseer vervolgens in en was 's ochtends uw haar.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Algin, Natriumhyaluronaat, Gehydrolyseerde Extensine, Saccharomyces Ferment Lysaat Filtraat, Centella Asiatica Bloem/Blad/Stengel Extract, Bèta Vulgaris Wortel Extract, Tremella Fuciformis Extract, Citrus Reticulata Extract, Acetyl Tyrosine, Gluconolacton, Copper -1, Pentyleen Glycol, 1,2-hexaandiol, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115775
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905440419526

Aware Scalp Care -...

€ 17,80
group_work Toestemming voor cookies