Holify Regenererende Haarshampoo Vegan Keratine & Amarant 300 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

De shampoo is een allesomvattende oplossing voor haar dat intensieve regeneratie, hydratatie en voeding vereist

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Holify Regenererende Haarshampoo Vegan Keratine & Amarant 300 ml

De shampoo is een allesomvattende oplossing voor haar dat intensieve regeneratie, hydratatie en voeding vereist. Deze speciaal samengestelde shampoo werkt van de wortels tot de punten en is ontworpen voor verzwakt, broos, dun en kwetsbaar haar. Zachte reinigende stoffen verwijderen effectief onzuiverheden en overtollig talg, waardoor de natuurlijke balans van de hoofdhuid wordt hersteld. De shampoo reinigt niet alleen, ale regenereert en hydrateert het haar ook tijdens het wassen, waardoor het een uitgebreide verzorging biedt. Sorbitol, een natuurlijk vochtaantrekkend ingrediënt, helpt het haar te versterken, waardoor het er gezond, zacht en elastisch uitziet. In combinatie met andere ingrediënten voorkomt sorbitol dat het haar broos wordt. Het veganistische equivalent van keratine, een innovatief ingrediënt van plantaardige oorsprong, imiteert perfect de eigenschappen van natuurlijke keratine die in het haar aanwezig is. Het vult haaruitval aan en versterkt de structuur van binnenuit. Deze combinatie verbetert de elasticiteit van de strengen, maakt het oppervlak glad, vergemakkelijkt het kammen en voorkomt gespleten haarpunten. Een geavanceerd actief ingrediënt op basis van amarantextract voedt het haar bovendien, hydrateert en maakt het glad. Het ondersteunt de haarreconstructie, beschermt tegen schadelijke externe factoren en versterkt de structuur. Dankzij deze shampoo krijgt je haar een gezonde glans, wordt het gladder, makkelijker te stylen en krijgt het zijn natuurlijke kracht terug. Geniet elke dag van mooi, gezond en glanzend haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de verpakking en was je haar met een kleine hoeveelheid shampoo en spoel het vervolgens grondig uit. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, cocoglucoside, sorbitol, cocamidopropylbetaïne, cetrimoniumchloride, amaranthus caudatus zaadextract, gehydrolyseerd erwteneiwit, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, lecithine, tocoferol, gluconolacton, glycerine, dinatriumlaurylsulfosuccinaat, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, tetranatriumglutamaat Diacetaat, Zea Mays-zetmeel, ascorbylpalmitaat, gehydrogeneerd palmglyceridencitraat, parfum, glyceryloleaat, Calcium , caprylylglycol, natriumhydroxide, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenethylalcohol, fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115965

Specifieke referenties

ean13
5901878683485

Holify Regenererende...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies