Holify regenererende Veganistische haarconditioner Keratine & Amarant 300 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Na een paar keer gebruik zul je merken dat je haar zacht, zijdeachtig en glanzend wordt en zijn natuurlijke vitaliteit en schoonheid terugkrijgt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Holify regenererende vegan haarconditioner Keratine & Amarant 300 ml

De unieke formule van dit product is gebaseerd op zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die samenwerken om de gezondheid, glans en kracht van uw haar te herstellen. Ze voeden het haar van de wortels tot de punten en zorgen voor intense hydratatie en gladheid. Zoete amandelolie en sheaboter voeden het haar perfect, waardoor het glad en gehydrateerd wordt. Kokosolie biedt voedingsstoffen die diep in de haarstructuur doordringen, deze versterken en beschermen tegen broosheid. Het veganistische equivalent van keratine, een innovatief ingrediënt van plantaardige oorsprong, imiteert de eigenschappen van natuurlijke keratine in het haar. Samen met amarantextract complementeert het haaruitval en versterkt het van binnenuit. Deze combinatie verbetert de haarelasticiteit, maakt het oppervlak glad, vergemakkelijkt het kammen en voorkomt gespleten haarpunten. Amarantextract voedt het haar bovendien, hydrateert en maakt het glad. Het resultaat is dat uw haar een gezonde glans krijgt, glad wordt en gemakkelijk te stylen is. Hemisqualaan en sorbitol hydrateren en maken het haar perfect glad, waardoor de natuurlijke elasticiteit wordt hersteld. Ze beschermen het haar tegen vochtverlies en schadelijke externe factoren. Vitamine E, bekend om zijn antioxiderende eigenschappen, beschermt het haar tegen oxidatieve stress en beschermt het tegen schade. Na een paar keer gebruik zul je merken dat je haar zacht, zijdeachtig en glanzend wordt en zijn natuurlijke vitaliteit en schoonheid terugkrijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar. Laat het een paar minuten intrekken en spoel het daarna af met warm water. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerylstearaat, cetearylalcohol, polyglyceryl-6-palmitaat/succinaat, gehydrogeneerde farneseen, sorbitol, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Amaranthus Caudatus-zaadextract, Butyrospermum Parkii-boter, Cocos Nucifera-olie, gehydrolyseerd erwteneiwit, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, Cetrimoniumchloride, gluconolacton Glycerine, Behentrimoniumchloride, Zea Mays-zetmeel, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Tocoferol, Tocoferylacetaat, Calcium , Caprylylglycol, Parfum, Citroenzuur, Natriumhydroxide, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Fenethylalcohol, Fenoxyethanol, Benzylalcohol . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115968

Specifieke referenties

ean13
5901878683454

Holify regenererende...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies