YOPE BLOND my HAIR Conditioner-masker 2in1 voor blond en geblondeerd haar 300 ml

€ 8,00
Inclusief belasting

Het 2-in-1 intensief regenererende masker is een perfecte oplossing voor blond en geblondeerd haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

YOPE BLOND my HAIR Conditioner-masker 2in1 voor blond en geblondeerd haar 300 ml

Het 2-in-1 intensief regenererende masker is een perfecte oplossing voor blond en geblondeerd haar en biedt intensieve voeding in een handige vorm van conditioner. Deze unieke formule is gebaseerd op HAIR BONDIN TECHNOLOGY, dat een complex van natuurlijke ingrediënten bevat die de haarschubben versterken en sluiten, speciaal ontworpen voor de behoeften van blond, geblondeerd en grijs haar. Het masker vermindert schade na het bleekproces, versterkt het haar en geeft het een gezonde uitstraling. Het werkt intensief, maakt de vezels glad en helpt de haarschubben te sluiten. Bovendien neutraliseert het, dankzij het gehalte aan verhelderende deeltjes, gele tinten, waardoor een koele blondtint ontstaat.

De ingrediënten van dit masker zijn van nature buitengewone stoffen:

-LIPO_BOND-complex – zorgt voor een goede hydratatie en geeft glans,

-BIO_SHINE + platinium – conditioneert en voegt glans toe,

-Adaptogen amla – versterkt en revitaliseert het haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Plaats een kleine hoeveelheid van het masker op uw handen of direct op vochtig haar. Masseer het masker zachtjes in de punten van je haar, waarbij je je concentreert op de gebieden die het meest vatbaar zijn voor beschadiging. Laat het masker ongeveer 5 minuten op je haar zitten, zodat de ingrediënten de haarstructuur kunnen binnendringen en intensief kunnen werken. Spoel het masker vervolgens grondig af met warm water. Je kunt het masker 2-3 keer per week gebruiken, afhankelijk van je behoeften en de conditie van je haar.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, brassicamidopropyldimethylamine, asparaginezuur, astrocaryum murumuru zaadboter, cetylesters, glycerylstearaat, mangifera indica zaadboter, colloïdaal platinum , polycitronellolacetaat, camelina sativa zaadolie, undecaan, tridecaan, glycerine, emblica officinalis fruitextract, leuconostoc /radijswortelfermentfiltraat, tocoferol, parfum, natriumlevulinaat, butyleenglycol, mica, titaniumdioxide, carbon black sepioliet, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116094

Specifieke referenties

ean13
5903760206970

YOPE BLOND my HAIR...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies