YOPE BLOND my HAIR Regenererend serum voor blond en geblondeerd haar 50 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Beschermt en versterkt de haarstructuur en zorgt voor gezondheid en elasticiteit

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

YOPE BLOND my HAIR Regenererend serum voor blond en geblondeerd haar 50 ml

BLONDE my HAIR serum, bedoeld voor blond, geblondeerd en grijs haar, is een unieke formule die de haarpunten versterkt en beschermt tegen breuk. Dit serum is ontwikkeld met behulp van HAIR BONDING TECHNOLOGY, gebaseerd op een complex van natuurlijke ingrediënten die de haarschubben versterken en sluiten, en werkt effectief op beschadigd haar door het te verhelderen. Het maakt de vezels glad door de uiteinden af te dichten, wat niet alleen het stylen ale ook het kammen vergemakkelijkt.

Wat dit serum uniek maakt, zijn de van nature verbazingwekkende ingrediënten:

-HAIR_BIO_ARCHITECT +PLATINIUM – werkt als een reconstructor van haarvezels en geeft ze glans,

-ADAPTOGEN AMLA – beschermt en versterkt de structuur van het haar, waardoor de gezondheid en elasticiteit ervan wordt gewaarborgd.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel het serum gelijkmatig over vochtige of droge haarpunten. Masseer het serum zachtjes in de punten van je haar en vermijd contact met de wortels. Laat het serum absorberen. Niet spoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , triheptanoïne, brassica-alcohol, c13-15-alkaan, polycitronellolacetaat, cetearylalcohol, cocos nucifera-olie, polyglyceryl-3-cetearyletherolivaat, squalaan, undecaan, brassicylvalinaat-esylaat, argania spinosa-pitolie, colloïdaal platinum , emblica officinalis fruitextract, tridecaan, glycerine, leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, parfum, levulinezuur, natriumlevulinaat, butyleenglycol, black carbon sepioliet, mica, titaniumdioxide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116095
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903760206987

YOPE BLOND my HAIR...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies