BIOVAX Glamour Perfect Curls Therapy vochtinbrengende gel voor het stylen van golven en krullen 150 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Intensief hydraterende krulbenadrukkende gel voor krullend en golvend haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

BIOVAX Glamour Perfect Curls Therapy vochtinbrengende gel voor het stylen van golven en krullen 150 ml

Intensief hydraterende, krulbenadrukkende gel voor krullend en golvend haar, met een romige consistentie, geeft houvast en definitie van krullen waar je altijd van hebt gedroomd. Het combineert verzorgende en modellerende eigenschappen voor een betere haarconditie en langdurige krulcontrole. Het bevat regenererend vijgenextract, evenals hyaluronzuur en plantaardige glycerine, die als bevochtigingsmiddelen diep hydrateren, beschermen tegen uitdroging en kroezen verminderen. Regenererende ceramiden sluiten de haarschubben af, waardoor een natuurlijke glans en kracht ontstaat, en dankzij de verzachtende eigenschappen van sheaboter voelen ze zacht aan. De sensuele Glamour-geur blijft lang op het haar zitten en maakt de dagelijkse verzorging tot een genot.

Haareffecten:

- Vele uren highlighten en fixeren van de krul

-Perfect gescheiden krullen

-Bescherming tegen hoge temperaturen tot 230°C

-Vele uren bescherming tegen kroezen

-Intensieve hydratatie tot 72 uur*, zonder last

-Zichtbare glans en spectaculaire elasticiteit

HOE TE GEBRUIKEN

Methode 1: Breng een kleine hoeveelheid gel aan op je handen en masseer in nat haar. Om uw haar extra elasticiteit te geven en de krul te definiëren, droogt u het met een föhn met diffuser, terwijl u de lokken voorzichtig kneedt. Methode 2: Om uw kapsel op te frissen, brengt u een kleine hoeveelheid gel op uw handen aan en masseert u deze in droog haar. Om uw haar de gewenste look te geven, gebruikt u uw handen om de krul te definiëren door de lokken zachtjes te kneden. Niet rechtstreeks op de hoofdhuid gebruiken. Breng indien nodig meer product aan.

SAMENSTELLING

Aqua , vp/va-copolymeer, glycerine, cetearylalcohol, triethylhexanoïne, polyquaternium-37, behenamidopropyldimethylamine, betaïne, bis-diglycerylpolyacyladipaat-2, butyrospermum parkii-boter, PPG-3 benzyl-ethermyristaat, Panthenol , Ficus Carica-fruitextract, Ceramide NP , Ceramide NG, Trioleïne, glyceryldioleaat, Hyaluronic Acid , melkzuur, propyleenglycol, propyleenglycoldicaprylaat/dicapraat, sorbitanoleaat, acrylaten/stearylmethacrylaatcopolymeer, PPG-1 Trideceth-6, citroenzuur, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, pentaerythrityltetra- Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamaat, Parfum, Alfa-Isomethyl Ionon, Benzyl Salicylaat, Coumarine, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116060
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116097053

BIOVAX Glamour Perfect...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies