OnlyBio Hair in Balance Mega smoothness Gladmakende pasta voor gladde kapsels 75 ml

€ 5,60
Inclusief belasting

Dankzij deze Mega Smoothing-pasta hoef je niet langer voortdurend naar je kapsel in de spiegel te kijken!

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

OnlyBio Hair in Balance Mega smoothness Gladmakende pasta voor gladde kapsels 75 ml

Bereik superzachtheid met een gladmakende pasta die perfect is voor het creëren van elegante SLEEK-haarstijlen. Droom jij van een elegant knotje of een nette paardenstaart? Met Mega Smoothness-pasta kunt u afscheid nemen van uitstekende babyhaartjes en onhandelbare lokken. Dankzij deze Mega Smoothing-pasta hoef je niet langer voortdurend naar je kapsel in de spiegel te kijken! Het product zorgt voor een betrouwbare fixatie van uw kapsel gedurende vele uren. Het maakt het haar langdurig glad, geeft het de gewenste vorm en een satijneffect, zonder kroezen en statische elektriciteit. De pasta bevat amla-extract en druivenpitolie, die je haar perfect zullen voeden en glad maken. Het heeft een frisse cederhoutgeur die voor een goed humeur zal zorgen!

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product met uw vingers of een zachte borstel aan op het haar en zorg voor de gewenste gladde uitstraling van uw kapsel.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Glycerine, Propaandiol, Neopentylglycoldiheptanoaat, Behentrimoniumchloride, Ceteareth-20, Isododecaan, Phyllanthus Emblica (Amla) Fruitextract, Vitis Vinifera (druiven)zaadolie, Persea Gratissima ( Avocado ) olie, Citrus Limon Peel Oil, Astrocarya Murumuru zaadboter, cetrimoniumchloride, VP/VA-copolymeer, dimethicon, hydroxyethylcellulose, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, tocoferol, parfum, acetylcedreen, anethol, bèta-caryofylleen, eugenol, Limoneen, Linalool, Linalylacetaat, Pineen, Tetramethyl Acetyloctahydronaftalenen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116230
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805285124

OnlyBio Hair in Balance...

€ 5,60
group_work Toestemming voor cookies