OnlyBio Hair in Balance Gladmakende haarconditioner 200 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Ontdek de heerlijke gladmakende conditioner die je haar oogverblindende zachtheid en stralende glans geeft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

OnlyBio Hair in Balance Gladmakende haarconditioner 200 ml

Ontdek een heerlijke gladmakende conditioner die je haar oogverblindende zachtheid en stralende glans geeft. Deze natuurlijke, volledig veganistische formule van de conditioner is verrijkt met tsubaki-olie en papaja-extract, die elke streng diep hydrateren en glad maken. Bovendien omhult de conditioner uw zintuigen met de delicate geur van vanille en kokosnoot, waardoor uw verzorging een positieve sfeer krijgt. Deze conditioner is perfect voor droog en dof haar en vormt een perfecte aanvulling op uw bewuste haarverzorgingsroutine. Probeer het als laatste stap in de "OMO"-methode om het verzorgende effect te versterken.

HOE TE GEBRUIKEN

Doe een kleine hoeveelheid conditioner op uw handen. Verdeel het gelijkmatig over vochtig, handdoekdroog haar, vooral op de punten. Masseer de conditioner zachtjes in je haar en vermijd contact met de hoofdhuid. Laat de conditioner een paar minuten op je haar zitten, zodat deze goed kan werken. Spoel grondig af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Dimethicon, Behentrimoniumchloride, C13-15-alkaan, Cetylesters, Cetrimoniumchloride, Camellia Japonica-zaadolie, Carica Papaya -fruitextract, Guar-hydroxypropyltrimoniumchloride, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, tocoferol, parfum, limoneen, hydroxycitronellal. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116231
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805285056

OnlyBio Hair in Balance...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies