OnlyBio Hair in Balance Gladmakende haarolie met verhelderende werking 70 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Haarverzachtende olie met een verhelderend effect is een perfecte manier om uw haar oogverblindende zachtheid en glans te geven.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
9

OnlyBio Hair in Balance Gladmakende haarolie met verhelderende werking 70 ml

Haarverzachtende olie met een verhelderend effect is een perfecte manier om uw haar oogverblindende zachtheid en glans te geven. De natuurlijke, veganistische formule is gebaseerd op tsubaki-olie en papaja-extract, die het haar intensief hydrateren en glad maken. Bovendien bevat de olie gouddeeltjes die prachtig glinsteren in het licht, wat voor extra glans zorgt. De sensuele geur van vanille en kokosnoot die deze olie kenmerkt, voegt een aangename ervaring toe aan de verzorging, waardoor je in een positieve stemming komt. De olie is perfect voor droog en dof haar dat geen glans heeft. Begin uw bewuste verzorging door verhelderende formules te ontdekken voor maximale lichtreflectie en prachtige reflecties.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een paar druppels olie aan op uw handen. Gelijkmatig verdelen over vochtig of droog haar, vooral op de punten. Masseer de olie zachtjes in de punten van je haar en vermijd contact met de hoofdhuid.

SAMENSTELLING

Propaandiol, Aqua , Cyclopentasiloxaan, Dimethiconol, Glycerine, Fenyltrimethicon, Camellia Japonica-zaadolie, Carica Papaya -fruitextract, C15-19-alkaan, polyglyceryl-10-lauraat, polyglycerine-10, acrylamide / natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, silica, mica, Calcium , CI 77891, 77491, CI 77861, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, parfum, citronellol, cumarine, hydroxycitronellal, limoneen, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116233
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805285063

OnlyBio Hair in Balance...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies