OnlyBio Hair in Balance Gladmakende haarolie met verhelderende werking 20 ml

€ 2,60
Inclusief belasting

Haarverzachtende olie met een verhelderend effect is de perfecte oplossing om uw haar een oogverblindende glans en perfecte gladheid te geven.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

OnlyBio Hair in Balance Gladmakende haarolie met verhelderende werking 20 ml

Haarverzachtende olie met een verhelderend effect is de perfecte oplossing om uw haar een oogverblindende glans en perfecte gladheid te geven. De natuurlijke, veganistische formule is gebaseerd op tsubaki-olie en papaja-extract, die het haar voeden en hydrateren. Bovendien bevat de olie gouddeeltjes die prachtig glinsteren in het licht, waardoor een unieke glans aan het haar wordt toegevoegd. De sensuele geur van vanille en kokos maakt de verzorging niet alleen effectief, ale ook aangenaam voor de zintuigen. Deze verhelderende olie is perfect voor droog en dof haar dat geen glans heeft. Dankzij dit programma kunt u uw bewuste zorg beginnen door verhelderende formules te ontdekken voor het effect van maximale lichtreflectie en prachtige reflecties.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een paar druppels olie aan op uw handen. Gelijkmatig verdelen over vochtig of droog haar, vooral op de punten. Masseer de olie zachtjes in de punten van je haar en vermijd contact met de hoofdhuid.

SAMENSTELLING

Propaandiol, Aqua , Cyclopentasiloxaan, Dimethiconol, Glycerine, Fenyltrimethicon, Camellia Japonica-zaadolie, Carica Papaya -fruitextract, C15-19-alkaan, polyglyceryl-10-lauraat, polyglycerine-10, acrylamide / natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, silica, mica, Calcium , CI 77891, 77491, CI 77861, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, parfum, citronellol, cumarine, hydroxycitronellal, limoneen, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116234
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805285070

OnlyBio Hair in Balance...

€ 2,60
group_work Toestemming voor cookies