OnlyBio Hair Cycling Regeneration 15 minuten durende behandeling SOS-masker! voor haar 280 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Een intensief regenererende behandeling van 15 minuten is een echte redding voor beschadigd, broos en splijtbaar haar.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

OnlyBio Hair Cycling Regeneration 15 minuten durende behandeling SOS-masker! voor haar 280 ml

Een intensief regenererende behandeling van 15 minuten is een echte redding voor beschadigd, broos en splijtbaar haar. De formule verrijkt met quinoa-eiwitten, ceramiden en plantaardige keratine regenereert de lokken en herstelt hun glans en elasticiteit. Haar dat vaak wordt gestyled of gekleurd, heeft een regelmatige en intensieve reconstructie nodig. Producten uit het REGENERATION-assortiment, verrijkt met versterkende eiwitten, vormen een alomvattende oplossing voor verzwakt en beschadigd haar en herstellen hun kracht, elasticiteit en een gezond uiterlijk. Geurnoten zijn onder meer bergamot, appel, jasmijn, roos, perzik en gekarameliseerd fruit, die plezier toevoegen aan het gebruik van het product.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na 15 minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Dicaprylyl Ether, Behentrimoniumchloride, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Argania Spinosa Pitolie, Behentrimonium Methosulfaat, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicon, Gehydrolyseerd Rijsteiwit, Gehydrolyseerd Plantaardig Eiwit, Gehydrolyseerd Tarwe-eiwit, Pentaclethra Macroloba Zaadolie, stearinezuur, palmitinezuur, CI 14720, natriumbenzoaat, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116237
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805284820

OnlyBio Hair Cycling...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies