• Nieuw

OnlyBio Hair in Balance x Tymbark Masker voor hoog poreus haar Oranje-Perzik 400 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Oranje-perzikmasker voor hoog poreus haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

OnlyBio Hair in Balance x Tymbark Masker voor hoog poreus haar Oranje-Perzik 400 ml

Een masker voor hoog poreus haar lijkt een ideale oplossing voor mensen die kampen met het probleem van zeer droog en kroeshaar. De formule, geïnspireerd op de geur van de Tymbark-sinaasappel-perzikdrank, benadrukt waarschijnlijk nog eens het plezier van het gebruik van dit product. Wanneer is het de moeite waard om dit masker te gebruiken? Wanneer uw haar erg droog en moeilijk te temmen is, en kroezen extra problemen veroorzaakt. Dit is vooral belangrijk voor mensen met hoog poreus haar, waarvan de nagelriemen open zijn en gevoeliger zijn voor vochtverlies. Welk effect kan worden bereikt? Dankzij de werking van het masker sluit de haarschubben waardoor het haar gladder en glanzender wordt. Dit is een ideale oplossing voor degenen die hun haar willen regenereren en het een gezonde uitstraling willen geven. Wat de geur betreft, de inspiratie van de Tymbark-sinaasappel-perzikdrankgeur draagt waarschijnlijk bij aan het plezier van het gebruik van dit masker, waardoor u in een goed humeur komt terwijl u voor uw haar zorgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Linum Usitatissimum (Lijnzaad) Zaadolie, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimoniumchloride, Parfum, Glycerine, Vitis Vinifera Zaadolie, Nigella Sativa ( Black Zaad) Zaadolie, Gossypium Herbaceum (Katoen) Zaadolie, Tocoferol, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, cetrimoniumchloride, citroenzuur, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116734
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805289351

OnlyBio Hair in Balance x...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies