• Nieuw

OnlyBio Hair in Balance x Tymbark Leave-in conditioner Oranje-Perzik 150 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Een leave-in conditioner lijkt een prima oplossing voor mensen met ruw en verward haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

OnlyBio Hair in Balance x Tymbark Leave-in conditioner Oranje-Perzik 150 ml

Een leave-in conditioner lijkt een prima oplossing voor mensen met ruw en verward haar. De formule, geïnspireerd op de geur van de Tymbark-sinaasappel-perzikdrank, maakt het gebruik van dit product bovendien tot een aangename ervaring. Wanneer is het de moeite waard om naar zo'n conditioner te grijpen? Wanneer uw haar na het wassen nog steeds niet perfect glad is en gemakkelijk in de war raakt, waardoor het kammen moeilijk wordt. Dit is de perfecte laatste stap in de verzorging, die het haar beschermt tegen mechanische schade en het tegelijkertijd glad en glanzend maakt. Dankzij het gehalte aan verzachtende middelen en siliconen vergemakkelijkt de leave-in conditioner niet alleen het kammen, ale beschermt het het haar ook tegen breuk en afbrokkelen, waardoor het na het drogen lichter en glanzender wordt. En de geur? Het uiterst verfrissende aroma van sinaasappel en perzik zal u zeker in een goed humeur brengen tijdens uw dagelijkse haarverzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Gebruik een leave-in conditioner op je haar over de hele lengte als laatste stap in de haarverzorging. Dankzij het siliconengehalte is het perfect wanneer je gladde, lichte en glanzende lokken wilt. De formule maakt het haar niet vettig.

SAMENSTELLING

Aqua , Cyclopentasiloxaan, Cetearylalcohol, Bis-(Isostearoyl/Oleoyl Isopropyl) Dimonium Methosulfaat, Dicaprylyl Carbonaat, Parfum, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Zaadolie, Robinia Pseudoacacia Bloemenextract, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Persea Gratissima ( Avocado ) olie, cetrimoniumchloride, citroenzuur, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, tocoferol, citral, geraniol, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116736
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805289238

OnlyBio Hair in Balance x...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies