• Nieuw

OnlyBio Hair in Balance x Tymbark Appel-Watermeloen bevochtigende haarconditioner 200 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Bevochtigende conditioner uit een gelimiteerde lijn geïnspireerd op het aroma van de Tymbark appel-watermeloendrank

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

OnlyBio Hair in Balance x Tymbark Appel-Watermeloen bevochtigende haarconditioner 200 ml

Een bevochtigende conditioner uit een beperkte lijn, geïnspireerd op het aroma van de Tymbark-appel-watermeloendrank, is een perfecte oplossing voor haar dat erg droog en ruw aanvoelt. Deze unieke conditioner is perfect voor haarverzorging volgens de "OMO"-methode.

Wanneer bevochtigende conditioner gebruiken?

Wanneer uw haar droog is, geen glans heeft en ruw aanvoelt, maar ook wanneer het niet voldoende gehydrateerd is.

Welk effect kan worden bereikt?

Door deze bevochtigende conditioner te gebruiken, die speciale vochtinbrengende ingrediënten bevat, wordt uw haar intens gehydrateerd en voelt het zacht aan, waardoor het zijn natuurlijke elasticiteit en gezonde uitstraling terugkrijgt.

Waar ruikt het naar?

Geïnspireerd door het aroma van de Tymbark-appel-watermeloendrank, zal deze conditioner je in een goed humeur brengen en energie en frisheid toevoegen aan je dagelijkse haarverzorging!

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Cetearylalcohol Water capryl/caprinezuurtriglyceride, behentrimoniumchloride, parfum, cetrimoniumchloride, betaïne, natrium PCA, Aloe barbadensisbladsap, melkzuur, citrus aurantium dulcis Juice , tocoferol, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, citroenzuur, propaandiol, benzylalcohol, benzoëzuur Zuur, dehydroazijnzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116738
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805289290

OnlyBio Hair in Balance x...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies