• Nieuw

Session Hair Sun Kissed Mist UV-spray voor donker haar 200 ml

€ 5,80
Inclusief belasting

Mist voor donker haar en hoofdhuid is een product dat is ontworpen om donker haar en hoofdhuid te beschermen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Session Hair Sun Kissed Mist UV-spray voor donker haar 200 ml

Mist voor donker haar en hoofdhuid is een product dat is ontworpen om donker haar en hoofdhuid te beschermen. Zelfs als ze een hoger melaninegehalte hebben, hebben ze nog steeds een passende bescherming en kleurbescherming tegen vervaging nodig. De mist fungeert als een schild tegen de schadelijke zonnestralen en beschermt tegen schade. De werking van UV-filters wordt bovendien ondersteund door vitamine E, bekend als de vitamine van de jeugd, die niet alleen een fotoprotectief effect heeft, ale ook helpt de effecten van oxidatieve stress te bestrijden. De formule van de mist is verrijkt met macadamia-olie, die helpt de haarkleur levendig en glanzend te houden. Dankzij dit product kan donker haar zijn kleurintensiteit langer behouden en tegelijkertijd voldoende beschermd zijn tegen de schadelijke effecten van zonnestraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Voordat u het product gebruikt, moet u het goed schudden. Spuit vervolgens de mist op je haar vanaf een afstand van minimaal 20 cm, gebruik het pompje 3-4 keer. Bij langere blootstelling aan de zon en bij baden wordt aanbevolen de mist opnieuw aan te brengen. Het kan op zowel nat als droog haar worden gebruikt. Het is niet nodig om het product na gebruik af te spoelen.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Aqua , Coconut , Undecaan, Tridecaan, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Macadamia Integrifolia Zaadolie, Parfum, Fenyltrimethicon, Siliconen Quaternium-18, Trideceth-6, Dimethylpabamidium Laurdimonium E, Tocoferilacetaat, Trideceth-12, Citroenzuur, Fenoxyethanol , Benzylbenzoaat, Citronellol, Coumarine, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116678
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900249013234

Session Hair Sun Kissed...

€ 5,80
group_work Toestemming voor cookies