• Nieuw

Ziaja Coconut Vibes stimulerende en verfrissende haarconditioner 100 ml

€ 3,00
Inclusief belasting

Energieke en verfrissende haarconditioner

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ziaja Coconut Vibes stimulerende en verfrissende haarconditioner 100 ml

Ziaja Coconut Vibes is een stimulerende en verfrissende haarconditioner die op natuurlijke wijze intensieve verzorging biedt. Dit veganistische product bevat maar liefst 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die waarde hechten aan de natuurlijkheid van hun verzorging. Deze conditioner bevat een kokosbooster op basis van plantaardige actieve stoffen die het haar regenereren, glans geven en kroezen voorkomen. Dankzij de delicate geur die een gevoel van frisheid en ontspanning geeft, is het gebruik ervan puur genot. Het kan worden gebruikt als een "pre-shot" die het haar intensief voedt en glad maakt, en het voorbereidt op verdere styling.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng pre-shot aan op vochtig haar vóór het wassen. Was je haar zonder te spoelen met shampoo. Je kunt de conditioner ook gebruiken na het wassen van je haar. Breng een kleine hoeveelheid van het product aan en laat het 5 minuten inwerken, daarna grondig afspoelen met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cetearylalcohol, cetrimoniumchloride, distearoylethylhydroxyethylmoniummethosulfaat, cetylpalmitaat, cocos nucifera (kokosnoot) olie, cetearylglucoside, PCA glyceryloleaat, polyquaternium-70, dipropyleenglycol, polyquaternium-68, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Panthenol , citrus Aurantium Dulcis ( Orange ) bloemenwater, dimethicon, cetylhydroxyethylcellulose, natriumbenzoaat, parfum (geur), coumarine, hexylkaneel, citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116638
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887003120

Ziaja Coconut Vibes...

€ 3,00
group_work Toestemming voor cookies