• Nieuw
OnlyBio Hair in Balance Haartoner Melkachtig 100 ml

OnlyBio Hair in Balance Haartoner Melkachtig 100 ml

€ 6,90
Inclusief belasting
117792

Het product verfrist de kleur en geeft het haar een boeiende romige tint, een parelachtige tint van melkachtig schuim

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

2
Aantal

OnlyBio Hair in Balance Haartoner Melkachtig 100 ml

Het product verfrist de kleur en geeft het haar een boeiende romige tint, een parelachtige tint van melkachtig schuim. Het heeft een innovatieve formule zonder ammoniak en waterstofperoxide, die effectief tussen de haarschubben doordringt en een delicate tint geeft. De toner maakt het haar glad, voedt en geeft glans, het kan gebruikt worden voor zowel geverfd als natuurlijk haar. De tint gaat tot 8 wasbeurten mee. De unieke formule voedt en versterkt het haar, waardoor het zijdezacht en glanzend wordt. Gember herstelt de gezonde uitstraling van het haar en kersenextract maakt het glanzender. Het geeft blond haar een kleur in de tint van melkachtig schuim, waardoor een perfecte combinatie ontstaat van parelmoeren, delicate glans en subtiele reflecties.

HOE TE GEBRUIKEN

U kunt toner op verschillende manieren gebruiken:

-Breng toner aan op droog haar voor een intens effect.

-Breng de toner aan op vochtig, handdoekdroog haar voor een medium-intensief effect.

-Meng de toner in een verhouding van 1:1 met je favoriete masker en breng aan op vochtig, handdoekdroog haar voor een delicaat effect.

Verdeel gelijkmatig en laat 5 tot 30 minuten inwerken op uw haar, daarna grondig uitspoelen. Wij adviseren het gebruik van beschermende handschoenen.

SAMENSTELLING

Aqua , Butyleenglycol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Propaandiol, Camellia Japonica Zaadolie, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Behentrimoniumchloride, Cetrimoniumchloride, Cetearylalcohol, Tocoferol, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacaat, Polyglyceryl-6 Caprylaat/Capraat, Hydroxyethylcellulose, Melkzuur Zuur, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, Basic Brown 16, basisch Blue 99, Violet 1, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117792
veel

Specifieke referenties

OnlyBio Hair in Balance...

€ 6,90
group_work Cookie toestemming