• Nieuw
Farmona Jantar regenererende conditioner-rubber voor beschadigd haar met amberessentie 100 ml

Farmona Jantar regenererende conditioner-rubber voor beschadigd haar met amberessentie 100 ml

€ 3,80
Inclusief belasting
117879

Regenererende Conditioner-rubber voor beschadigd haar met amberessentie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Farmona Jantar regenererende conditioner-rubber voor beschadigd haar met amberessentie 100 ml

Jantar is een serie haarverzorgingscosmetica geïnspireerd op de natuurlijke rijkdom van amber, bekend om zijn unieke regenererende eigenschappen. Jantar conditioner, ontwikkeld op basis van amberessentie, is een effectieve oplossing voor beschadigd, dun en verzwakt haar. Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten versterkt en voedt het product het haar en beschermt het van de haarzakjes tot aan de punten. De moderne verpakking met een nieuw grafisch ontwerp behoudt de bekende en geliefde formule bij klanten, die het haar regenereert en de kracht herstelt. en glans.

Waarom barnsteen?

Amber is een natuurlijke schat, rijk aan micro- en macro-elementen en barnsteenzuur, dat sterke versterkende en regenererende eigenschappen heeft. Amberessence beschermt het haar tegen beschadiging, maakt de structuur glad, voorkomt broosheid en herstelt de natuurlijke glans.

Actieve ingrediënten:

- Amberessentie - regenereert en versterkt het haar en beschermt het tegen schade.

-Arginine - ondersteunt een gezonde haargroei.

- Biotyna - verbetert de haarstructuur, versterkt deze en voorkomt haaruitval.

-Polyplant Hair® - een plantencomplex dat de haargroei stimuleert.

-Vitaminen A, E, F - voeden en regenereren haar en hoofdhuid.

-Provitamine B5 - hydrateert, regenereert en verzacht hoofdhuidirritaties.

Effecten:

- Sterker, geregenereerd haar.

-Minder haaruitval en zichtbare verbetering van de haarstructuur.

-Dikker, glanzend haar, bestand tegen beschadiging.

Bij regelmatig gebruik verbetert de Jantar-conditioner het metabolisme en de oxygenatie van de haarzakjes, waardoor hun groei en regeneratie wordt ondersteund. Dankzij dit wordt het haar sterker en beter bestand tegen schadelijke externe factoren en UV-straling. Een product dat maar liefst 9-1 1% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat. De formule is vrij van parabenen, ethylalcohol en kunstmatige kleurstoffen, waardoor het veilig en zacht is voor het haar en de hoofdhuid. Natuurlijke ingrediënten voeden en regenereren het haar, waardoor het een gezonde uitstraling en kracht krijgt, zonder het te belasten met onnodige chemicaliën.

HOE TE GEBRUIKEN

Verwijder de dop, spray het preparaat op de haarwortels en masseer het vervolgens in de hoofdhuid. Niet afspoelen. Gebruik elke dag totdat er zichtbare verbetering in de conditie van uw haar is bereikt, gedurende minimaal 4 weken, en daarna 2 keer per week om het effect te behouden.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propyleenglycol, glucose, Amber , Hedera Helix (klimop) bladextract, Lamium Album ( White brandnetel) extract, Arnica Montana (berg Arnica) bloemenextract, Chamomilla Recutita (Matricaria) bloemenextract, Arctium Majus (klis )) Wortelextract, Pinus Sylvestris ( Pine ) knopextract, Rosmarinus Officinalis (rozemarijn) bladextract, Salvia Officinalis ( Sage ) bladextract, Nasturtium Officinale (waterkers) extract, Calendula Officinalis (Goudsbloem) bloemextract, Tropaeolum Majus (Oostindische kers) bloem Extract, Citrus Limon ( Lemon )schilextract, arginine, biotine, zinkgluconaat, acetyltyrosine, niacinamide, panax ginsengwortelextract, gehydrolyseerd soja-eiwit, Calcium , ornithine HCl, polyquaternium-11, citrulline, PEG-12 dimethicon, glucosamine HCl Dinatriumsuccinaat, glycerine, Panthenol , tocoferylacetaat, glyceryllinoleaat, glyceryloleaat, glyceryllinoleenaat, polysorbaat 20, zink-PCA, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat-crosspolymeer, pentyleenglycol, caprylylglycol, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat bate, natriumhydroxide, citroenzuur, dinatrium-EDTA, parfum (geur), hexylcinnamal, limoneen, linalool. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117879
veel

Specifieke referenties

Farmona Jantar...

€ 3,80
group_work Cookie toestemming