• Nieuw
Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo Regenererende Haarshampoo 500 ml

Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo Regenererende Haarshampoo 500 ml

€ 17,80
Inclusief belasting
118027

Shampoo Regenererende haarshampoo

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal
Laatste items in voorraad

Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo Regenererende Haarshampoo 500 ml

Shampoo is een regenererende shampoo gemaakt voor beschadigd en broos haar. Het bevat een unieke samenstelling van ingrediënten met hydraterende en beschermende eigenschappen die niet alleen de conditie van de haarlokken verzorgen, ale ook de hoofdhuid voeden. De aminozuren in de formule versterken de haarzakjes en pantenol verzacht irritaties en geeft verlichting aan de hoofdhuid. Ceramiden en druivenolie maken het haar glad, maken het zacht en beschermen tegen beschadiging, terwijl plantaardige eiwitten de defecten in de haarstructuur aanvullen, versterken en regenereren.

Actieve ingrediënten:

-Aminozuren – versterken de haarzakjes en hydrateren intens.

-Ceramiden – beschermen tegen beschadiging en uitdroging, maken glad en hydrateren.

-Druivenolie – verzacht, polijst en beschermt.

-Plantaardige eiwitten - vullen verliezen aan, versterken en maken het haar glad.

-Panthenol – verzacht irritaties, regenereert en kalmeert de hoofdhuid.

Productactie:

-Reinigt haar en hoofdhuid,

-Hydrateert en voedt,

-Verzacht en regenereert beschadigde lokken,

-Versterkt de haarzakjes en verbetert hun conditie.

Aanbevolen voor:

-droog haar,

-beschadigd haar,

- Broos haar.

De shampoo maakt het haar zacht, soepel en geregenereerd, zonder het te verzwaren met siliconen, en heeft bovendien geen negatieve invloed op de kleur van geverfd haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op een vochtige hoofdhuid. Masseer tot schuim ontstaat en spoel daarna grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , ammoniumlaurylsulfaat, PEG-8, ammoniumlaurethsulfaat, glycerine, ureum, cocamidopropylbetaïne, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, cocamide MEA, propyleenglycol, parfum, natriumbenzoaat, betaïne, natriumchloride, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, menthol, salicylzuur, Panthenol , Fenoxyethanol, Citroenzuur, Butyleenglycol, Allantoïne, Dinatrium-EDTA, Gehydrolyseerd Collageen, Macadamia Ternifolia Zaadolie, Gelatine, Gehydrogeneerde Lecithine, Gehydrolyseerde Keratine, Vitis Vinifera (Druiven) Zaadolie, Avena Sativa (Haver) Pitextract, Glycine, 1 ,2-hexaandiol, serine, glutaminezuur, gehydrolyseerd maïseiwit, gehydrolyseerd soja-eiwit, gehydrolyseerd tarwe-eiwit, asparaginezuur, leucine, ceramide 3, alanine, lysine, arginine, tyrosine, fenylalanine, proline, threonine, valine, isoleucine, ceramide 1 , Histidine, Cysteïne, Methionine, Ceramide 2, Ceramide 4, Ceramide 6II De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118027
slechts een paar over

Specifieke referenties

EAN
8809744061146

Masil 3 Salon Hair CMC...

€ 17,80
group_work Cookie toestemming