• Nieuw
Anwen Hair We Are Masker voor medium poreus haar 200 ml

Anwen Hair We Are Masker voor medium poreus haar 200 ml

€ 9,40
Inclusief belasting
118179

Masker voor medium poreus haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Anwen Hair We Are Masker voor medium poreus haar 200 ml

Het haarmasker met gemiddelde porositeit is een product dat het behoud van de PEH-balans (eiwitten, verzachtende middelen, bevochtigingsmiddelen) ondersteunt en is gemaakt voor haar met gemiddelde porositeit. De rijke formule van het masker werkt als een ‘haarversterker’ en verbetert de conditie en het uiterlijk van het haar zichtbaar bij regelmatig gebruik, één keer per week.

Belangrijkste ingrediënten en werking:

-Gehydrolyseerde rijstproteïnen: regenereren en herbouwen effectief de haarstructuur, waardoor deze van binnenuit wordt versterkt.

Hyaluronzuur in kationische vorm: Door zijn hoge affiniteit voor het negatief geladen haaroppervlak bindt het water en zorgt het voor langdurige hydratatie.

-Illipeboter, ricinusolie, fytosterolesters van Abessijnse olie: natuurlijke verzachtende middelen rijk aan vitamines en vetzuren die de haarschubben glad maken, de elasticiteit verhogen en kroezen voorkomen.

-Liposomale ceramiden: Herbouwen en versterken het haar, waardoor het gezonde uiterlijk en de immuniteit worden hersteld.

-Artisjokextract: Beschermt het haar tegen schadelijke externe factoren, verbetert de glans en heeft antioxiderende eigenschappen.

Het masker geeft het haar intensieve regeneratie, langdurige hydratatie en bescherming, terwijl het glans en een gezonde uitstraling krijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Kam het masker in gewassen haar waar geen overtollig water meer in zit. Zet ze vast met de tulband van Anwen en laat ze 15-30 minuten staan. Spoel het masker vervolgens grondig af met lauw water. Droog en style je haar zoals gewoonlijk.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Behentrimoniumchloride, Ricinus Communis-zaadolie, Cetylalcohol, Dimethicon, Tapiocazetmeel, Crambe Abyssinica-zaadolie Fytosterolesters, Shorea Stenoptera-zaadboter, Gehydrolyseerd rijsteiwit, Fosfolipiden, Sphingolipiden, Glycolipiden, Ethylmacadamiaat, Cynara Scolymus-bladextract Hydroxypropyltrimoniumhyaluronaat, polyquaternium-10, propaandiol, pentyleenglycol, butyleenglycol, gluconolacton, Calcium , parfum, fenoxyethanol, glycerine, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, natriumbenzoaat. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118179
veel

Specifieke referenties

EAN
5905090848301

Anwen Hair We Are Masker...

€ 9,40
group_work Cookie toestemming