• Nieuw
Fitocosmetics Burdock Shampoo voor droog en beschadigd haar met cederolie 270 ml

Fitocosmetics Burdock Shampoo voor droog en beschadigd haar met cederolie 270 ml

€ 3,70
Inclusief belasting
118210

De shampoo maakt het haar glad, benadrukt de natuurlijke kleur en geeft het een gezonde glans

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Fitocosmetics Burdock Shampoo voor droog en beschadigd haar met cederolie 270 ml

Burdock shampoo voor droog en beschadigd haar met cederolie is een regenererende shampoo, ideaal voor haarverzorging die intensieve reconstructie vereist. De formule op basis van natuurlijke ingrediënten, zoals zeepnoten, reinigt het haar en de hoofdhuid op milde wijze en herstelt de structuur ervan. De shampoo maakt het haar glad, benadrukt de natuurlijke kleur en geeft het een gezonde glans.

Belangrijkste ingrediënten:

-Zeepnoten: Natuurlijke reinigingsmiddelen die op milde wijze onzuiverheden uit het haar en de hoofdhuid verwijderen zonder irritatie te veroorzaken.

- Klisolie: voedt het haar diep, versterkt het en ondersteunt de gezonde groei, wat bijdraagt aan de regeneratie van droge en beschadigde lokken.

-Cederolie: hydrateert en voedt, verbetert de haarelasticiteit en voegt volume toe.

-Regenererend complex: versterkt de structuur van het haar, maakt het oppervlak glad en maakt het zacht.

De shampoo voedt en versterkt het haar niet alleen diep, ale herstelt ook de elasticiteit en het gezonde uiterlijk en ondersteunt de regeneratie van de wortels tot aan de punten. Het is een ideale oplossing voor droog en beschadigd haar dat intensieve verzorging en voeding nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de shampoo aan op vochtig haar, laat schuimen en was vervolgens af met warm water. Herhaal de handeling indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , Sapindus Mukurossi Peel Water , Cocamidoproyl Betaïne, Arctium Lappa-extract, Cocamide DEA, Glycereth-2, Cocoaat, Natriumlaureth 5 carboxylaat, Glycerine, Panax Ginseng-extract, Viburnum Opulus-extract, Lavandula Angustifolia ( Lavender )-extract, Cedrus Deodara-olie , Maris Sal, Parfum, Glicoldistearaat, Melkzuur, Benzoëzuur, Sorbinezuur, Benzylalcohol, Saccharomyces Cerevisiae-extract, CI 60730, CI45380. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118210
veel

Specifieke referenties

EAN
4751042821967

Fitocosmetics Burdock...

€ 3,70
group_work Cookie toestemming