Element Trichologische Peeling Basilicum + AHA -zuren 100 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

< strong > Trichologische Peeling voor de hoofdhuid, basilicum + AHA Acids Element

Wist je dat een goede haarverzorging ook een grondige en regelmatige reiniging van de hoofdhuid vereist? Trichologische peeling voor de hoofdhuid van Element helpt poriën te ontstoppen en vereelte opperhuid te verwijderen. Op deze manier we verwijderen de resten van cosmetica in de haarzakjes en andere verontreinigingen. Zo wordt de hoofdhuid gereinigd klaar voor verdere zorg.

Basilicum is een plant waarvan de heilzame eigenschappen al sinds de oudheid bekend zijn oudheid, en veel oude beschavingen beschouwden het als 'koninklijk' kruid" en medicijnen voor verschillende kwalen. Het belangrijkste ingrediënt van deze cosmetica we hebben gekozen voor een natuurlijk en biologisch wortelhaarextract basilicum, dat wordt verkregen met behulp van een biotechnologische methode, voornamelijk gebruikt in de farmacie. Ocimum Basilicum-extract niet alleen voedt het haar en voorkomt haaruitval, maar versterkt ook de structuur hoofdhuid.


Aqua , Glycolzuur, Hydroxypropylzetmeel, Fosfaat, Propaandiol, Glycerine, Natrium, Hydroxide, Niacinamide, Passiflora Edulis Fruit, Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Ocimum, Basilicum Hairy Root Culture Extract, Helianthus, Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Panthenol , Allantoïne, Piroctone Olamine, Xanthaangom, Parfum, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Dinatrium EDTA, Butyleenglycol, Natrium, Bisulfiet, Linalool, Geraniol, Limoneen

65204

Specifieke referenties

ean13
5907618130974

Element Trichologische...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies