YOPE Wood Douchegel voor mannen Sandelhout, Saffraan en Patchouli 400 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

De douchegel is ontworpen om de huid te ontspannen, regenereren en hydrateren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

YOPE Wood Douchegel voor mannen Sandelhout, Saffraan en Patchouli 400 ml

De douchegel is ontworpen om de huid te ontspannen, regenereren en hydrateren. Hier zijn de belangrijkste actieve ingrediënten en de voordelen die het biedt:

-Sandelhout: Het is een natuurlijk ingrediënt met verzachtende en ontspannende eigenschappen. Het kalmeert de zintuigen en het lichaam, bevordert de concentratie en vermindert stress.

-Saffraan: Saffraanextract versnelt de regeneratie van de huid en helpt het gezonde uiterlijk te behouden.

-Patchouli: Dit is een ander ingrediënt dat de regeneratie van de huid ondersteunt en irritatie kan helpen verminderen.

-Kardamomextract: Het is rijk aan foliumzuur, bètacaroteen en vitamines die bijdragen aan het verbeteren van het uiterlijk van de huid, waardoor deze zacht en glad wordt.

- Panthenol en allantoïne: Dit zijn ingrediënten die bekend staan om hun verzachtende en irritatieverminderende eigenschappen. Ze helpen een gezonde huid te behouden.

Deze gel kan dankzij sandelhout een ontspannend effect hebben op de zintuigen, terwijl het de huid regenereert en hydrateert. Het is een perfect product voor de dagelijkse verzorging tijdens het baden of douchen.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem een kleine hoeveelheid gel op uw hand, meng dit met water tot het schuimt, was uw hele lichaam en spoel grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , cocamidopropylbetaïne, natriumcocosulfaat, cocoglucoside, decylglucoside, glycerine, sorbitol, parfum, citroenzuur, Juice , Aloe barbadensisbladsap, glyceryloleaat, natriumanisaat, natriumlevulinaat, allantoïne, panthenol, natriumcocoyl / olivoyl Gehydrolyseerde haverproteïne, Lactobacillus/Arundinaria Gigantea Fermentfiltraat, Sorbitan Caprylaat, Argania Spinosa Pitolie, Fructose, Fructosyl Cocoaat/Olivaat, Lysine, Crocus Sativus Bloemenextract, Pogostemon Cablin Bladextract, Santalum Album Houtextract, Quillaja Saponaria Houtextract, Leuconostoc/ Radijswortelfermentfiltraat, Elettaria Cardamomum-zaadextract, natriumchloride, benzylalcohol, salicylzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113978
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903760202057

YOPE Wood Douchegel voor...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies