YOPE Skin Progress Resetten Serum 40 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

SKIN PROGRESS Resettend Serum - Bescherming en balancering voor de gevoelige en vette huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

YOPE Skin Progress Resetten Serum 40 ml

Het gespecialiseerde serum is een soort "resetknop" voor de huid die gestrest, gevoelig is en de neiging heeft overmatig vettig te worden. Het werkt door het evenwicht van de huidprocessen te herstellen, zowel aan de oppervlakte als in de diepere lagen. Het serum is ontworpen om overtollige talgafscheiding in evenwicht te brengen, oneffenheden te bestrijden, de verschijning van vergrote poriën te verminderen, irritaties te verzachten, de huid glad te maken en te vernieuwen, post-inflammatoire verkleuring te voorkomen en het hydratatieniveau te verhogen.

De belangrijkste werkingen van het serum zijn:

-Regulering van overmatige talgafscheiding.

-Ondersteuning in de strijd tegen puistjes.

-Vermindering van de zichtbaarheid van vergrote poriën.

-Verzacht de symptomen van irritatie.

-Verzacht en vernieuwt de huid, terwijl de zichtbaarheid van veranderingen wordt verminderd.

-Het tegengaan van de vorming van post-inflammatoire verkleuringen.

-Een sterke toename van het hydratatieniveau.

Dit serum herstelt ook geleidelijk de epidermale microflora, waardoor de groei van ongunstige bacteriën wordt geremd. Ondersteunt de natuurlijke microbiota, die een natuurlijke bescherming biedt tegen acne en andere huidonvolkomenheden. Dit is een product gemaakt voor de huid die balans en bescherming nodig heeft tegen negatieve invloeden van buitenaf.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid talg aan op de gereinigde gezichtshuid. Vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik 's ochtends en 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , pentyleenglycol, propaandiol, niacinamide, glycerine, gehydrolyseerde plantaardige eiwitten, succinoglycan, acacia senegal gomextract, trehalose, pseudoalteromonas fermentextract, natriumhyaluronaat, Ficus Carica fruitextract, Mangifera Indica ( Mango ) bladextract, Ribes Nigrum ( Black bes) Knopextract, hectoriet, parfum, hydroxyacetofenon, glyceryllauraat, maltodextrine, natriumsalicylaat, xanthaangom, natriumlevulinaat, natriumanisaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, benzylsalicylaat, cumarine, geraniol, hexylcinnamal, limoneen, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113989
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903760206291

YOPE Skin Progress Resetten...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies